« Обратно към ФИРМИ

ВИ ДЖИ ЕФ ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Проф. Цветан Лазаров 115
    • България

Ви Джи Еф ООД е сред водещите фирми в България, специализирана в областта на консултациите, доставката и инженеринга на иновативни строителни решения в няколко основни направления:
- системи за инфраструктурни проекти и обекти по опазване на околната среда;
- системи за ландшафт и зелена инфраструктура;
- хидроизолационни системи за промишлено, гражданско и инфраструктурно строителство;
- интегрирани фотоволтаични системи за плоски и скатни покриви.

Успехът на Ви Джи Еф е резултат от принципите на работа, които следват в процеса на производството, търговията и инженеринга.

Производствената дейност е фокусирана върху метални завършващи елементи за фасади, скатни и плоски покриви и водоотвеждащи системи. Компанията разполага с технологично оборудване, позволяващо изработката на специфични изделия. Ви Джи Еф изпълнява система за водоотвеждане “H2Oлуци” с неограничена дължина, в комбинация с всички необходими аксесоари – директно на обекта.

В търговията, стремежът на Ви Джи Еф е насочен в предлагането и поддържането на продуктова гама с основни групи материали, необходими за реализацията на напълно завършени системни решения. Ви Джи Еф е официален представител за българския пазар на европейски и световни производители – лидери по качество и иновации в съответната област. Сред тях са TEGOLA CANADESE, GENERAL MEMBRANE, MACCAFERI, RENOLIT, ANRIN, GAF и много други.

Инженеринговата дейност на компанията е специализирана в проектирането, управлението на проекти и изпълнението на стоително-монтажни работи. Разполагайки с висококвалифицирани специалисти – проектанти, проект-мениджъри, технически ръководители и изпълнители, предоставят и реализират оптимални решения за строителни проекти с кратки срокове, сложен дизайн и специфични условия.

Ви Джи Еф разполага с офиси  в София, Пловдив и Бургас, а продуктовите системи и решения са достъпни в над 80 търговски обекта в цялата страна. Следвайки новостите, осигуряват комплексно обслужване чрез иновативни и практични технически решения.

Офис Пловдив:
бул. Цар Борис III Обединител 35
тел.: +359 32 96 26 60, моб.: +359 887 663 762;

Офис Бургас:
к-с Лазур, бл. 140, партер
моб.: +359 885 650 866.