« Обратно към ФИРМИ

ВИДИРА ЕТ

    • Адрес:
    • София, ж.к. Надежда 4ул. Днепър 30, (до блок 421)
    • България
    • 1231

Фирма ВИДИРА е основана през 1990 год. от нейния създател и собственик Петър Петров, с предмет на дейност „Строителство”.

В годините на своето развитие, в резултат на извършвани задълбочени проучвания и анализи, на непрестанно нарастващите нужди от разнообразни и качествени продукти на пазара, „ВИДИРА” добави към своята основна дейност, следните направления:

- 1991 год. Производство на крепежни изделия за строителната индустрия.
- 1992 год. Производство на дървени стъклопакетни прозорци от тройнослепена дървесина, по технология, създадена от Института за прозоречна техника в „Розенхайм” – Германия.
- 1997 год. Производство на интериорни врати с повърхности от ламинат, естествен фурнир и пигментно покритие по RAL.
- 2000 год. Конструкторски отдел с инструментален цех.
- 2005 год. Производство на щанцови изделия от листови стомани и пластмасови плоскости, посредством високотехнологични машини: щанцови TRUMPF „TRUMATIC 2000R”; лазерен TRUMPF "TRULASER 3030"; Абкант „BOSCHERT”; Гилотина „BOSCHERT”.
- 2006 год. Производство на топлоизолационни плоскости от експандиран полистирен (EPS), включени в разработката и дизайна на нови системи, със значително подобрен възможности при полагането на изолацията.

ЕТ “ВИДИРА – ПЕТЪР ПЕТРОВ” притежава две производствени бази, разположени на територията на София и гр. Берковица, чиято продукция се разпространява в цялата страна, посредством добре функционираща и непрестанно разрастваща се мрежа, от търговски партньори.

Всеки търговски партньор на ВИДИРА, обслужва определена географска област в страната, предлагайки полезна, специализирана информация и компетентност, на която бихте могли да се доверите.

От приложената карта, можете да получите необходимата за Вас информация, отнасяща се за желания от Вас регион и контактите на съответния търговски представител.

- Крепежни изделия;
- Дървени стъклопакетни прозорци и интериорни врати;
- Изделия с щанцови и лазерен TRUMPF;
- Фасадни топлоизолационни плоскости от експандиран полистирен (EPS).