« Обратно към ФИРМИ

ВИП МАКС СТРОЙ ООД

    • Адрес:
    • Стара Загора, ул. Иван Киров Вазов 3, вх. А, ет. 2, ап. 27
    • България
    • 6000

ФИРМА ВИП Макс Строй, с предмет на дейности - монтажни и довършителни работи в строителството. Основна дейност е монтаж на външна винилна облицовка - сайдинг с производител Profile Vox-Полша.

Винилната облицовка (siding) представля полимерен материал изработен от Поливинилхлорид (PVC).PVC- твърдо покритие (плоскост, панел), което се използва за облицоване на сгради и замества традиционните строителни мазилки и изолации.Когато избирате (siding) за вашия дом, вие искате да сте сигурни, че тя ще запази високото си качество и добър външен вид за цял живот. Ето защо би било практично да се насочите към облицоване на старата сграда с винилна облицовка (siding).

Сайдинг плоскостите се характеризират с висока устойчивост на атмосферните влияния. Използва се за облицовка на нови, така и за обновяване външният изглед и топлоизолазия на стари фасади. Прилага се за всякакъв тип строителство: от направатана еднофамилни къщи, вили, до облицовка на промишлени обекти и складове.

Качествата на сайдинга, водят до намаляване на разходите на отопление, поради използването при монтажа - минерална вата и парапропускащо фолио.