керамични блокове Porotherm 8 N+F

Керамични блокове за защитена зидария, перфектни интериорни решения за обграждане на вентилационни шахти, ВиК щрангове и обзиждане на вани. Дебелината на зида е 8 см. В комбинацията им с Porotherm 12 N+F и вата при обща дебелина на 25 см. постигат повишена шумоизолация до 57 dB.

керамични блокове Porotherm 25 N+F light

Керамични блокове за неносещи зидове с дебелина 25 см. Отличават се с по-ниско тегло и специално разработена решетка. Съчетват отималните качества на блоковете Porotherm с достъпност и практивност.

керамични блокове Porotherm 12 N+F

Керамични блокове за защитена зидария, перфектни интериорни решения с оптимална звукоизолация. Чрез дебелина на зида от само 12 см постигат шумоизолации от 44 dB.

керамични блокове Porotherm 25 N+F

Керамични блокове за неносещи зидове с дебелина 25 см. Използват се за изграждане на зидове, при което е планирано поставянето на допълнителна топлоизолационна система.

керамични блокове Porotherm 38 N+F Comfort

Керамичните блокове Porotherm 38 N+F Comfort служат за изпълнение на еднослойни стени – без необходимост от поставянето на допълнителна топлоизолациионна система. Използват се за защитена зидария при неносещи зидове.

керамични блокове

Керамични блокове с повишени топлоизолационни характеристики за изпълнение на сгради с високи енергийноефективни сгради или сгради с почти нулево потребление на енергия. Отличителното при тях е, че са пълнени с минерална вата и това ги прави иновативен за България материал. Едновременно с това запазват и преимуществата...

щурц Porotherm 12

Служат за премостване на светли отвори (прозорци и врати). Имат керамична обвивка и предварително напрегната армировка. Предварително са заготвени в заводски условия. Спестяват време за работа и осигуряват еднородна основа за последващите мазилки.

блокчета YTONG extrA+

Висок клас топлоизолационна зидария, създадена за нуждите на съвременното устойчиво строителство. Материалът постига коефициент на топлопроводност 0.09 W/mK, т.е с над 40 % по-нисък от този на сухата чамова дървесина. .  Еднослойна зидария с дебелина само 30 cm има коефициент на топлопреминаване по-нисък от референтната стойност...