Licata

смес за лепене и зидане LicataKoll GB

Професионална висококачествена суха смес за лепене и зидане на газобетонни блокчета с различни размери за външни и вътрешни стени. Сфери на приложение С висока устойчивост, съдържа цимент, селекционирани инертни материали с контролиран състав и гранулометрия, висококачествени органични материали, специфични добавки за подобряване на обработката и сцеплението...

Licata

зидарски разтвор LicataBrick

Зидарски разтвор на базата на цимент, въздушна вар, висококачествен варовиков пясък, добавки за по-добра обработваемост. Сфери на приложение LicataBrick e зидарски разтвор на базата на цимент, въздушна вар, висококачествен варовиков пясък, добавки за по-добра обработваемост. Подходящ за зидарии от тухли, циментови и варо-пясъчни блокчета и др....

керамични блокове Porotherm 8 N+F

Керамични блокове за защитена зидария, перфектни интериорни решения за обграждане на вентилационни шахти, ВиК щрангове и обзиждане на вани. Дебелината на зида е 8 см. В комбинацията им с Porotherm 12 N+F и вата при обща дебелина на 25 см. постигат повишена шумоизолация до 57 dB.

керамични блокове Porotherm 25 N+F light

Керамични блокове за неносещи зидове с дебелина 25 см. Отличават се с по-ниско тегло и специално разработена решетка. Съчетват отималните качества на блоковете Porotherm с достъпност и практивност.

керамични блокове Porotherm 12 N+F

Керамични блокове за защитена зидария, перфектни интериорни решения с оптимална звукоизолация. Чрез дебелина на зида от само 12 см постигат шумоизолации от 44 dB.

керамични блокове Porotherm 25 N+F

Керамични блокове за неносещи зидове с дебелина 25 см. Използват се за изграждане на зидове, при което е планирано поставянето на допълнителна топлоизолационна система.

керамични блокове Porotherm 38 N+F Comfort

Керамичните блокове Porotherm 38 N+F Comfort служат за изпълнение на еднослойни стени – без необходимост от поставянето на допълнителна топлоизолациионна система. Използват се за защитена зидария при неносещи зидове.

керамични блокове

Керамични блокове с повишени топлоизолационни характеристики за изпълнение на сгради с високи енергийноефективни сгради или сгради с почти нулево потребление на енергия. Отличителното при тях е, че са пълнени с минерална вата и това ги прави иновативен за България материал. Едновременно с това запазват и преимуществата...