бърз битумен грунд Evomer

Бързосъхнеща битумно-полимерна емулсия за грундиране на повърхности преди полагане на течни битумни хидроизолации и рулонни мушами. Благодарение на своята полимерна формула грундът се отличава с перфектна адхезия към всички строителни основи.

грунд Репаратур Пенетрат

Предварително покритие (грунд) за полимер-циментови възстановяващи мазилки, както и средство за защита на армировката от корозия. Отговаря на EN 1504-7.

лепило АдингПокс-Н

Епоксикдно лепило без разтворители за връзка между стар и нов бетон Отговаря на : EN 1504-4 /4.4.

грунд Thrakon GLX 291

Акрилен концентриран грунд за заздравяване и изравняване на попивателната способност на порестите повърхности и подобряване адхезията на минералната основа с последващи покрития като интериорни и фасадни дисперсни бои, леки варо-циментови мазилки и саморазливни замазки. Разреждане с вода в съотношение 1:9. Цвят след изсъхване – прозрачен.

грунд Thrakon GLX 298 Premium/Бетонконтакт

Готов за употреба контактен грунд на база акрилатна дисперсия с добавени полимери и фин кварцов пясък. Използва се при слаби, плътни и неабсорбиращи повърхности като притежава висока адхезия към всички видове минерални основи, което го прави идеаленсвързващ слой между стари и нови основи. Не се разрежда...

импрегнатор Thrakon Nanoshield W

Полимерен нано-импрегнатор за зашита на порьозни повърхности (зидарии, камък, бетон, циментови мазилки и шпакловки, плоскости от гипсокартон и др.) от влага, вода, мухъл, плесен и опетняване. За вътрешна и външна употреба.

импрегнатор Thrakon Nanoshield O

Полимерен, дълбокопроникващ нано-импрегнатор за защита на порьозни и малко-порьозни повърхности (мрамор, гранит) от маслени петна, влага и соли. Предпазва от развитие на мухъл и плесен. За вътрешна и външна употреба.