бърз битумен грунд Evomer

Бързосъхнеща битумно-полимерна емулсия за грундиране на повърхности преди полагане на течни битумни хидроизолации и рулонни мушами. Благодарение на своята полимерна формула грундът се отличава с перфектна адхезия към всички строителни основи.

грунд Репаратур Пенетрат

Предварително покритие (грунд) за полимер-циментови възстановяващи мазилки, както и средство за защита на армировката от корозия. Отговаря на EN 1504-7.

лепило АдингПокс-Н

Епоксикдно лепило без разтворители за връзка между стар и нов бетон Отговаря на : EN 1504-4 /4.4.

грунд Thrakon GLX 291

Акрилен концентриран грунд за заздравяване и изравняване на попивателната способност на порестите повърхности и подобряване адхезията на минералната основа с последващи покрития като интериорни и фасадни дисперсни бои, леки варо-циментови мазилки и саморазливни замазки. Разреждане с вода в съотношение 1:9. Цвят след изсъхване – прозрачен.

грунд Thrakon GLX 298 Premium/Бетонконтакт

Готов за употреба контактен грунд на база акрилатна дисперсия с добавени полимери и фин кварцов пясък. Използва се при слаби, плътни и неабсорбиращи повърхности като притежава висока адхезия към всички видове минерални основи, което го прави идеаленсвързващ слой между стари и нови основи. Не се разрежда...

грунд Thrakon VLX 186

Eднокомпонентна акрилна емулсия-подобрител. Използва се като добавка за сухи циментови смеси (варо-циментови мазилки, зидарски разтвори, лепила за плочки, циментови замазки и др.). Не съдържа органични разтворители. VLX 186 e подходящ и за употреба като преходен грунд върху неабсорбиращи повърхности преди преди полагане на последващи декоративни покрития...

грунд Thrakon Status Dur Solvent

Дълбоко проникващ прозрачен грунд за импрегниране на всякакви минерални повърхности, върху които впоследствие се нанасят винилови или акрилни бои. Съдържа разтворители. Може да се полага и върху стари декоративни бои, варови основи или компрометирани повърхности. Цвят – прозрачен.