pixel

Дари топъл обяд- дари усмивка!

Техносим Топъл обяд

През изминалата 2012-та година, фирма Техносим се включи активно в подпомагане на пострадалите при двете големи бедствия-наводнението в с. Бисер и заметресението в Перник, осигурявайки керемиди и други строителни материали за изграждане на нови домове. Фирмата дари и керемиди за построяването на пловдивския храм „Св. Преображение Господне”.

Като продължение на тази социално отговорна политика, през 2013-та година фирма Техносим се присъединява към партньорската мрежа за благотворителност на БЧК. Кампанията на Техносим и БЧК ще събира и дарява средства по програмa „Топъл обяд”Всяка продадена керемида от продуктовата гама на Техносим ще носи по една стотинка за благотворителната кампания.

Техносим БЧК

  
Програмата „Топъл обяд” е създадена през 2004 г. и се реализира в рамките на Партньорска мрежа за благотворителност на Българския Червен кръст. Основната й цел е да се подпомогне физическото развитие на деца в неравностойно положение и чрез топлия обяд да ги върне в училище. Програмата е за ученици от цялата страна и често е единствената причина те да посещават редовно учебните занятия.

Може да харесате още...