pixel

DECIBEL – цялостни решения в сферата на звукоизолациите и акустиката

Стартира новият проект dB на фирма ДИ-ТРЕЙД, който представлява естествено породено отражение на нуждата от цялостни решения в сферата на звукоизолациите и акустиката.

Какво се случва когато някой нарушава спокойствието Ви ? Какво се случва, когато не можете да се наспите от седмици ? Какво се случва, когато чувате всичките си съседи по всяко време на денонощието ?  ами… казано най- меко изнервяте се и ви иде да се изпокарате с всички около Вас само и само да си получите спокойствието и почивката, от която имате нужда. Има обаче начин да се наслаждавате на спокойствието в дома си и на здравословен сън завинаги. Решението е да инвестирате в звукоизолация, която да ви спаси от неприятните въздушни и ударни шумове идващи през стените, пода и тавана Ви.  DECIBEL Ви предлага решения за жилищни, специализирани и индустриални сгради, които са базирани на индивидуални замервания, както и софтуерни симулации, изчисления и препоръки  от инженери и специалисти акустици .

DECIBEL Ви предлага звукоизолация, която е оптимална в отношение на необходими нива на изолация спрямо цена на системите. Посредством замерванията и изчисленията, които нашите инженери провеждат, DECIBEL Ви дава решение, което да отговаря на конкратният Ви проблем, а не просто да Ви звукоизолира с материали, непроверени как биха работили във Вашето помещение.

На страницата на DECIBELDECIBEL.bg , може да намерите както общовалидна информация за звукоизолациите и акустиката на помещенията, така и детайли и профилирана информация систематизирана и изведена от опита с клиентите. Можете да разгледате нормативните изисквания за звукоизолация в България тук и също така да разгледате материалите, които фирмата влага в системите си.

Правилното проектиране и качественото изпълнение на Вашият проект означава, че ефекта който постигате не се променя с годините. Еднократната инвестиция ще Ви носи дългосрочни резултати. По този начин, Вие инвестирате далновидно в здравето и спокойствието си. . DECIBEL издава цялостна проектна документация ( резултати от първични замервания, технически проект и препоръки, резултати от финално замерване и гаранция за постигнатите резултати).

При желание за допълнителна информация или насрочване на оглед и замерване се свържете с DECIBEL на посочените в страницата контакти, а отделно служителите ще Ви обърнат необходимото внимание , за да Ви предоставят най- правилният съвет в избора на звукоизолаци.

Може да харесате още...