pixel

Денел открива шоурум за интериорни решения

На 8 декември от 15 часа официално ще отвори врати шоурума за интериорни решения на фирма Денел. Шоурумът се намира на ул. П. Волов № 29 в столицата. Найден Найденов, търговски директор на компанията, ще представи дейността на дружеството и неговите интериорни продукти. Ще бъде направена и практическа демонстрация на тяхното нанасяне и използване. Откриването ще завърши с коктейл.

Акцент в представянето ще бъдат най-новите интериорни продукти на Денел – серията ARTESANIA VENEZIANA, които са предназначени за стенна декорация и със своя завладяващ вид и естетика предлагат различно решение на интериора в дома и офиса. ProArtis е декоративна мазилка позната като венецианска, предава оптичните свойства на мрамора – неговия блясък, игра на светлосенки и дълбочина на изображението. ProAntico е декоративна мазилка с релефен античен ефект, позволява създаването на декоративни пана с елемент на произведение на изкуството с поразяващ декоративен ефект. ProMetalico e има метален ефект и различни нюанси в зависимост от ъгъла на светлината. ProGlazes е транспарентна боя с неповторим матов ефект за декорация на интериори.

Денел АД е създадено преди 20 години, със 100% български капитал. Към момента е лидер в производството на висококачествени сухи строителни смеси, интериорни и екстериорни бои и мазилки, топло и хидроизолационни системи, както и на сух фракциониран силициев пясък. Заводите на Денел са изградени по немски идеен проект и оборудване на фирма Allgaier. Компанията има и собствена лаборатория, в която се осъществява постоянен входящ и изходящ контрол върху качеството. Производството е сертифицирано по EN ISO 9001 : 2000. От разработени над 70 продукта, в производство са въведени над 30.

Заповядайте!

Може да харесате още...