pixel

Форум “Отвъд бизнеса” на италианските предприемачи в България се проведе в „Девня Цимент” АД

Дженерали България и Конфиндустрия България започнаха съвместните мероприятия “Отвъд бизнеса” през 2011 година. Идеята на тези събирания е да се поканят и съберат на едно място италианските предприемачи, фирми опериращи в различните региони на страната, членове на Италианската  Асоциацията, заедно с експертите на Дженерали и представителите на Групата по места. Конфиндустрия България, основана преди десет години, е частна асоциация на италианските предприятия, работещи в България. Днес организацията има повече от 250 членове, работещи във всички области: производство, енергетика, строителството, селско стопанство и услуги.

На 28 юни поредното събитие “Отвъд бизнеса” се проведе на територията на „Девня Цимент” АД в гр. Девня. Компанията по-рано тази година бе наградена със сертификат Инвеститор Клас А от Премиера на Република България за стартирането на новата си инвестиция за изграждане на нова производствена линия за цимент и клинкер на стойност 160 милиона евро.

На събитието присъстваха представители на повече от 30 фирми – италиански инвеститори в региона, които имаха възможността да посетят съществуващите циментови инсталации, както и строителната площадка на новата производствена линия. Гостите дискутираха важни теми отнасящи се до устойчивото развитие на варненския регион. Подобни форуми осигуряват терен за взаимно сътрудничество и обмен на добри практики.  На тези форуми те могат да се получат взаимно полезна информация, да обменят идеи и да определят основата за бъдещи възможности за бизнес сътрудничество. В България своята дейност развиват редица големи италиански инвеститори, както и голям брой малки и средни предприятия – опериращи в различните области на икономиката. Един от целевите бизнес сегменти на Дженерали България са точно тези малки и средни предприятия, за което компанията инвестира в разработването на специализирани продукти. „Девня Цимент” АД поставя за своя цел изграждането на дълготрайни партньорства със всички заинтересовани страни чрез взаимна ангажираност, активно участие, доверие, прозрачност чрез поддържането на диалог и оказване на подкрепа на всички организации и дейности, които съответстват на корпоративните ценности, правила и политики на Италчементи Груп.

Дженерали България е един от лидерите в предлагането на небанкови финансови услуги в България, чрез дъщерните си компании: Дженерали Застраховане АД – компания за общо застраховане, Дженерали Животозастраховане АД – живото застрахователна компания и Дженерали Закрила Здравно осигуряване АД – компания за здравно осигуряване.Дженерали България е желан партньор, както за средния и дребен бизнес, така и за големи корпоративни клиенти, с предоставяне на висококачествени услуги за удовлетворяване на всички очаквания, потребности и преференции на клиентите си.

Може да харесате още...