Гласувайте в новия етап на конкурса „Фасада на сезона” – Пролет 2012!

Баумит България знае, че красотата на сезоните е муза, вдъхновяваща човека да твори.

И тази пролет градовете в България се къпят в краските на разцъфнали плодни дръвчета, свежа трева и цветни градини, но и в красотата на пъстрите фасади на току-що построени или реставрирани сгради. Красотата на тези фасади и успешната работа на проектанти, строители и инвеститори отново бяха муза за компанията Баумит България да организира второ издание на интернет конкурса „Фасада на годината”. Идеята на конкурса, който се провежда за девета година по ред у нас (и за втора година чрез интернет гласуване) е да бъдат оценени труда на хората, създали фасадите и качеството на материалите с марка Баумит – топлоизолационна система, мазилкова система, крайно покритие.

Както миналата година, така и тази конкурсът е разделен на четири части (колекции от Баумит-фасади) по сезони, съответно – пролет, лято, есен и зима, за които се гласува в интернет.

На 15. 03. стартира гласуването за колекция фасади „Баумит Пролет 2012”, което ще приключи на 30. 05. 2012 г. точно в 24:00 ч.

На този адрес бихте могли да разгледате колекцията от 15 прекрасни обекта от сезон Пролет 2012 съчетали таланта и стремежа за създаване на една по-красива среда на живот, както и да упражните еднократно своя глас за любимата ви фасада:
http://fs.baumit.bg/en/?page=sesvasada&sezon=1

Гласувайте сега, а след края на сезон Пролет (на 30-ти май) един от вас ще получи награда в томбола!

Както знаете, първите три обекта, които вие определите за победители от този и останалите сезони на 2012 г. ще участват в крайното състезание за „Фасада на годината 2012”,  което ще се проведе от 01. 03. 2013 г. до 10. 03. 2013 г. включително.

Успехът на първо интернет издание на „Фасада на годината 2011” се потвърди и от 28 000-те гласа на публиката!

През пролетта на 2011 г. за пъри път от седемгодишната история на конкурса „Фасада на годината” у нас, Баумит България реши да обнови условията за гласуване, като предаде избора за най-красива сграда в ръцете на публиката. Чрез интернет гласуване в продължение на 12 месеца, разделени на четири сезона и сред 63 фасади участници в тях, 28 000 различни по професия и възраст хора сами заявиха своите представи за красива сграда като избраха победителя за 2011 г. Сега е ваш ред – изберете фасадата на пролетта, след това на лятото, есента, зимата и накрая – победителят за година 2012!