Хармонията на стъклото… Kalekim представя своята нова пастообразна мазилка със стъклени частици Camsiva

KALEKIM е един от водещите производители на мазилки, бои и сухи смеси в Европа, с над 40 години опит в производството на пастообразни мазилки с марка KALETERASIT. Гамата обхваща продукти с възможност за избор между 10 различни структури и 144 стандартни цвята.

Днес  KALEKIM представя поредната си иновация CAMSIVA – поразително искряща, цветна и естетична, пастообразна мазилка на водна основа със стъклени частици.

CAMSIVA осигурява дълготрайно, алкало- и водоустойчиво декоративно покритие с висока паропропускливост.

Подходяща е както за външни минерални повърхности като бетон, шпакловка, циментови панели и др., така и за нанасяне върху съществуващи боядисани повърхности, панели от дърво, порьозно стъкло и пластмаса.

Мазилката се препоръчва за крайно декоративно покритие на фасадни топлоизолационни системи.

Този изключително нов продукт е разработен в отговор на актуалните дизайнерски търсения. CAMSIVA придава цвят и блясък на пространствата, като създава усещане за движение и светлина.

Създава фина, проблясваща повърхност, а ефектите на мазилката се подсилват още повече, когато CAMSIVA е обляна в естествена светлина.  Хотели, заведения, бутици, къщи се изпълват с енергия и живот при декоративното докосване на CAMSIVA.

Мазилката успешно се съчетава с други материали като HPL панели, алуминиеви панели и др., за да се постигне естетична атмосфера чрез яркото присъствие на стъклото.

CAMSIVA се предлага в безцветен вариант или в 22 цвята, обединени в сериите: «Градът и нощта»; «Природа»; «Нови значения».

Методът на полагане е стандартен, подобно на другите пастообразни мазилки KALETERASIT. Основата се обработва с грунд SILASTAR или UNIASTAR на KALEKIM в подходящ нюанс спрямо мазилката. След като изсъхне грунда, CAMSIVA се нанася равномерно върху основата с помощта на метална маламашка с дебелина на слоя, според зърнометрията. Никакви допълнителни съставки не трябва да се добавят към мазилката, освен чиста вода.

CAMSIVA се предлага в опаковка 25 кг. бака. Ориентировъчният разход на материала е 4 – 5 кг/м2

KALEKIM – винаги най-доброто решение!

KALEKIM е основана преди 35 години като част от KALE GROUP – най-големият производител на керамика в света и партньор на индустриални гиганти като Siemens, Roca, General Electric, British Aerospace и Lockheed Martin.

KALEKIM е сред първите производители в бранша, привели дейността си според изискванията на Системата за Качество 6 SIGMA.  Производството на компанията е сертифицирано също по ISO 9000-2000, а материалите отговарят на европейските стандарти.

Днес KALEKIM предлага богата продуктова гама под четири търговски марки:
KALETERASIT 1968 г. – фасадни и интериорни мазилки, включени в цялостна фасадна топлоизолационна система MAVI KALE.
KALEKIM 1973 г. – богата гама висококачествени лепила и фугиращи смеси за плочки. Покриват изискванията на европейската директива EN 12004.
KALECOLOR – иновация в областта на фасадните и интериорни бои, грундове, шпакловки и др.
MAVI KALE (BLUE’ SAFE) – Фасадна топлоизолационна система по контактен метод, разработена в сътрудничество с MARDAV и DOW BUILDING SOLUTIONS. Системата е подложена на ежегодни тестове в Германия съгласно ETAG 004.

Може да харесате още...