Хидроизолационни дейности от Ви Джи Еф Инженеринг

Ви Джи Еф Инженеринг изпълни хидроизолационните дейности на сграда „Вселена”, оправдавайки доверието на дългогодишния си партньор „Артекс Инженеринг” АД като се справи качествено и в срок с възложените задачи.

При изпълнението на хидроизолационните дейности при основи, покрив и тераси са вложени висококачествени материали на едни от най-добрите производители в световен мащаб.

В основите и по терасите е положена двупластова система с битумна мембрана Venus FC SBS -20°C, отличаваща се с много добра огъваемост. Завършващият хидроизолационен пласт при терасите на сградата е с мембрана Venus FC GR 5 kg SBS -20°C, която има минерална посипка.

Техническото решение за покривната изолация на сградата включва два пласта битумна хидроизолационна мембрана, като вторият пласт е Galaxy FC GR 5 kg APAO -25°C с бяла минерална посипка. Модифицираният с APAO (аморфен поли-алфа олефин) битумен композит съчетава най-добрите характеристики на APP и SBS мембраните – висока топло- и UV устойчивост и отлична огъваемост при ниски температури. Благодарение на специфичната формула на полимеризация, този тип мембрани са изключително устойчиви на стареене, вследствие на атмосферните условия и ултравиолетовите лъчи.

Бялата светлоотразителна посипка на Galaxy FC GR 5 kg APAO -25°C придава естетическа визия на покрива на сградата. Допълнителното предимство на този тип хидроизолационни мембрани е, че със своя висок SRI индекс (индекс на отражение на слънчевата светлина), допринасят за намаляването на работните температури на покрива и подобряват комфорта и качеството на живот в помещенията.

Ви Джи Еф Инженеринг е предпочитан партньор, когато се търсят иновативни строителни решения и надеждно изпълнение с висок клас материали.

Вижте също...