Играй за 50 LCD телевизора SONY 40” с продукти Ceresit

В периода 02.05.201212.06.2012:

– изрежи и събери 50 баркода от Ceresit CM 11, CM 12, CM 16, CM 17, CN 69, CT 126 и ThermoUniversal, опаковки 25 кг и 27,5 кг за съответните продукти
– попълни карта за участие
– изпрати картата и събраните баркодове до Хенкел България в самоадресиран плик или на адрес: 1289 Мировяне, София Област, за Хенкел България ЕООД
– участвай в тегленето на 50 LCD телевизора SONY 40
– всеки участник в промоцията получава гащеризон и тениска Ceresit

Сухите строителни смеси на Ceresit осигуряват надеждни и  дълготрайни решения за Вашите строителни и ремонтни работи. Лепилата за плочки Ceresit CM 11 Plus, CM 12, CM 16 и CM 17 имат много добро сцепление към основата, подходящи за вътрешна и външна употреба за подове и стени. Не позволяват свличане, имат висока гъвкавост, а с цялата гама лепила за плочки могат да се осъществят и най-смелите проекти.

Ceresit CN 69 е саморазливна подова замазка за употреба на закрито. Идеална за изравняване и заглаждане на основи преди полагане на паркет, мокет, балатуми, PVC настилки и други покрития.

Ceresit ThermoUniversal е лепило-шпакловка за топлоизолация за ремонт на стари и изграждане на нови фасади. Много подходящо за залепване на плочи от EPS и изработване на армирана мрежа върху полиестиренови плочи.

Ceresit CT 126 e гипсова шпакловка за стени и тавани на закрито. Има висока сила на сцепление, кратко време за достигане на якост и не се напуква при дебели слоеве.

Допълнителна информация в PDF формат:
– Официални правила на промоцията
– Карта за участие
– Постер

Вижте също...