Иновативни решения от Ви Джи Еф – индивидуален и комплексен подход към всеки проект

VJF

Вече близо 25 години Ви Джи Еф работи в посока развиване и представяне на все по-разнообразно портфолио от изпитани и наложени във времето иновативни решения във всички свои направления: изолации, геосистеми, фотоволтаични системи и ландшафт. Стремежът ни за развитие и разработване на професионални решения с високо качество изгради режим на доверие и дългогодишни партньорства с всички наши клиенти, партньори и доставчици.

Поредният проект с комплексното участие на Ви Джи Еф във всички фази на осъществяването му – от консултация, през проектиране и доставка, до изпълнение, е Информационен туристически център в град Несебър.

VJF

Тук на Ви Джи Еф Инженеринг бяха поверени доставката и изпълнението на хидро- и топлоизолационната системи на металния покрив. Решението, което изпълнихме, е стандартно за Ви Джи Еф – послоен монтаж на синтетична TPO хидроизолация EverGuard Smooth White 1,5 mm, производство на фирма GAF, САЩ – дългогодишен партньор в синтетичните TPO хидроизолации върху пароизолация и топлоизолация от каменна вата.

За осигуряване на лесен достъп за обслужване и ревизия на покрива, Ви Джи Еф достави и монтира еднокрилен покривен изход Е-50 ТВ, производство на фирма Bilco, САЩ.

VJF

Покривните изходи Bilco осигуряват безопасен и удобен достъп до покривите посредством вътрешна, мачтова стълба или сервизно стълбище. Произведени са от алуминий с метална рамка, включваща завършваща профилна система Bilclip, която е съвместима с всякакви видове хидроизолационни мембрани. В резултат значително се намаляват времето и разходите за монтаж, и се осигурява по-ефективен механичен завършек.

Предимствата на покривните изходи Bilco са:
– водонепроницаема конструкция;
– топлоизолирани – бордът е с вградена топлоизолация и няма опасност от получаване на термомостове;
– напълно изолирани и въздухоплътни за постигане на енергийна ефективност;
– повдигащи механизми за плавна и лесна работа с една ръка;
– устойчиви на корозия части;
– завършваща профилна система Bilclip за лесен монтаж;
– възможност за нестандартни размери на конструкцията.

За оформяне на парковата и пешеходна зона около сградата, съобразно особеностите на проекта, включващи сух фонтан, който трябва да бъде премостен, и необходимостта настилката да осигури абсолютно равна повърхност, компанията предложи най-ефективния и изпитан начин това да се случи, а именно иновативните системи за двойни екстериорни подове на Eterno Ivica, представени в България от Ви Джи Еф.

VJF

Благодарение на качеството и неограничените възможности, които предоставят системите за двойни подове, реализацията на всяка идея може да се превърне в детска игра. Те осигуряват добро водоотвеждане и скриват отлично разлики във височините, скокове в основата и конструкцията, обратни греди и видими инсталации, без да се изискват съществени конструктивни промени в сградата.

VJF

Дизайнът на системата гарантира висока степен на гъвкавост, елегантност и лекота при инсталирането. Базирана е на регулируеми модули, които надеждно поддържат подовите покрития и осигуряват елегантен и хомогенен вид на настилката. Подходящи са за изпълнение както при нови пространства, така и при реновиране.

VJF

Информация за всички продукти и системни решения на компанията можете да откриете на сайта на Ви Джи Еф, а екипът ни е на разположение за допълнителна консултация в офисите ни в страната – София, Пловдив и Бургас.