pixel

Италчементи Груп България пуска на пазара нов продукт – ZIDACEM

На 12.03.2012 г. – „Девня Цимент” АД и „Вулкан Цимент” АД официално пускат на Българския пазар своя нов продукт: ZIDACEM – универсален вид цимент, специално създаден за подготовката на строителни разтвори в съответствие с Европейския стандарт за цимент за зидария БДС EN 413-1. Специалната промоционална седмица на ZIDACEM ще стартира официално на 12-ти март 2012 г. в избрани магазини в страната, които ще предлагат специални подаръци на първите 50 клиента, закупили продукта ZIDACEM. За повече информация за промоционалната кампания, моля посетете секцията на ZIDACEM на адрес www.devnyacement.bg.

По време на първата седмица търговски представители на компанията ще участват в специални сесии в избрани магазини включени в промоцията, за да предоставят информация за предимствата на продукта, включително да представят техническия ZIDACEM наръчник, разработен в улеснение на потребителя. Също така, търговските представители на компанията ще предоставят безплатни торби ZIDACEM за тестване и ще организират специални посещения на обекти за демонстрация на продукта чрез най-новото средство в услуга на клиента – Мобилна лаборатория – първата по рода си услуга на българския пазар.

Италчементи Груп, чрез своите компании в България „Девня Цимент” АД и „Вулкан Цимент” АД, е съсредоточила усилията си върху устойчивото развитие и конкурентоспособността в строителната индустрия, чрез своята визия за енергийна ефективност, производство с ниско съдържание на въглеродни емисии и ефикасно потребление на ресурси. Предвиждайки нуждите на пазара, компанията непрекъснато се стреми да създава високоефективни иновативни продукти с различно приложение. Чрез своята интензивна изследователска и развойна дейност в сектора, компанията дава тласък на развитието на специални видове цимент и бетон. На този принцип е подчинен и новият висококачествен и високоефективен продукт за специална употреба – ZIDACEM.
ZIDACEM е идеален продукт за:
•    Всички видове приложения:  външни стени (фасади, носещи и неносещи стени) и вътрешни стени (преградни и разделителни стени)
•    Подови замазки
•    Фиксиране на керемиди
•    Дребни ремонтни работи
•    Дребни поправки / довършителни работи по фасади на сгради
•    Всички видове хастарни мазилки, както за вътрешно, така и за външно приложение

Предимствата на продукта ZIDACEM са лесното и бързо приготвяне на строителните разтвори, като те са по-леки, меки и хомогенни. ZIDACEM разтворите се характеризират с отлична приложимост, отсъствие на пукнатини, поради свиване, по-добра звуко- и топлоизолация, по-висока гъвкавост и по-голяма издръжливост. Продуктът не съдържа елементи, които водят до появата на мухъл и плесен. Ремонтни дейности, извършвани с този специален вид цимент, позволяват бързо и ефикасно обновяване на структурата с минимално влияние върху околната среда и значително спестяване на допълнителни ресурси.

Може да харесате още...