pixel

Изомакс на Международния Технически Панаир Пловдив 2013

Isomax

Посетете щанда на ИЗОМАКС – водещ български производител на хидроизолационни материалаи от 30.09. до 05.10.2013 г., в палата номер 6 на Международен Технически Панаир Пловдив 2013.

За втора поредна година компанията е единственият български производител на хидроизолационни строителни материали участващ в изложението. Както всяка година, така и тази на щанда на фирмата ще намерите решения за защита от водата във всяко приложение, компетентни съвети, онагледени с макети и мостри.

Повече от 22 години голям брой клиенти прилагат патентованите, български, течни хидроизолации ИЗОМАКС и така постигат сигурни и дълготрайни резултати в защитата от вода.

Хидроизолационните материали ИЗОМАКС са оригинална разработка, регистрирана в Патентното ведомство. Материалите са сертифицирани съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на строителните продукти, за което има издадено БТО. ИЗОМАКС притежава сертификат по стандарта за качество ISO 9001:2008 с обхват: производство и продажба на хидроизолационни продукти „ИЗОМАКС“ и изпълнение на хидроизолационни покрития.

 

Може да харесате още...