Jupol – марката боя, на която се доверяваме

JUPOL

За шеста поредна година марката JUPOL е отличена с „Марката, на която се доверяваме” в категорията интериорни бои за дома. Така JUPOL се нарежда сред марките, които се радват на най-голямо доверие сред клиентите в Словения.

Проучването е направено в 12 страни, като в Словения интервюираните цитират 6700 различни марки измежду 40 категории. Марката „JUPOL” е с най-добрия резултат – над 73% от всички гласове в категория „Боя за дома”.

Всеизвестен факт е, че цветовете правят помещенията светли или тъмни, хладни или топли, забавни или скучни, което оказва влияние върху нашето настроение.

Игра с цветовете и десените на боята JUPOL на JUB прави деня ни специален и вълнуващ.

В сферата на интериорните бои най-разпознаваемата марка е JUPOL, която се ползва с доверието на клиентите повече от 40 години.

JUPOL

Фирма JUB е един от най-старите производители на бои и латекси в Словения и региона. Компанията е основана през 1875 г. в Словения и през цялата си история JUB е била ексклузивно насочена към производството на бои и латекси, създаване на модерни продукти, които бързо и успешно се адаптират към пазарните изисквания.

Първият продукт, силно ускорил развитието на фирма JUB е JUBOFLOR, бил разработен на основата на целулозни добавки като заместител на тукталната боя (темпера). По-късно през 1961 г. JUB произвежда първата си дисперсионна боя – JUBOCOLOR и първата мазилка на база на дисперсия с търговското наименование JUBOLIT.

През 1969 г. в резултат на уникалната комбинация на характеристиките на продуктите JUBOFLOR и JUBOCOLOR се ражда марката JUPOL.

Днес, семейството на JUPOL се състои от 15 продукта, които са произведени да задоволяват и най-високите изискванията на клиентите си:

JUPOL Classic; JUPOL Gold; JUPOL Brilliant; JUPOL Ekonomik, JUPOLLATEX MATT; JUPOL SPECIAL; JUPOL LATEX SEMI-GLOSS, JUPOL LATEX SATEN, JUPOL SILIKAT и др.

От тази пролет боята JUPOL Classic е с нова подобрена формула, която позволява използването на по-малко количество боя с до 20% по-голяма покривност.

JUPOL е интериорна високопокривна боя на водна основа, с богата гама от цветове и нюанси

JUPOL

JUPOL осигурява дълготрайно, алкало-устойчиво декоративно покритие с висока паропропускливост.

JUPOL е подходяща както за фини мазилки и повърхности, изравнени със самонивелиращи смеси, така и релефни тапети, незимазан бетон, гипсо и фибро-циментни плоскости.

JUPOL

Боите JUPOL осигуряват неограничени възможности за създаване на декоративни ефекти, в зависимост от инструментите за нанасяне, метода на полагане и въображението на изпълнителя.

Професионалистите, които се стремят към по-големи предизвикателства, могат да създадат чудесни десени на стените, използвайки цветове и шарки с разнообразни мотиви и да превърнат стените в истински произведения на изкуството.

Екипът на Оркикем е на Ваше разположение относно: продуктови каталози, мостри, цветови селектори, продажбени условия и наличности.

Може да харесате още...