Кнауф Инсулейшън разширява гамата от продукти

knauf

Unifit 033 и TP 435B – нови продукти с отлични топлоизолационни и звукопоглъщащи характеристики, налични на склад.

Кнауф Инсулейшън е един от най-бързо развиващите се и уважавани производители на решения за топлинна, пожарна и акустична изолация в световен мащаб. Наш ангажимент е да откликнем на нарастващата нужда от енергийна ефективност и устойчивост на сградите, в които живеем и работим.

Нашата мисия е да създадем иновативни изолационни решения, които оформят начина, по който живеем и строим – с грижа за хората, тяхното здраве и естествена среда на живот. Основна цел е да създаваме условия за висок жизнен и здравословен стандарт. Това са условия, които определят критериите за производство на нашите продукти с приоритет към хората, които ги използват, както и към околната среда и света, от който всички ние зависим.

Един от големите успехи в тази посока е въведената в производството на продукти с марката Кнауф Инсулейшън ECOSE® технология – революционна иновация в производството на свързващото вещество без формалдехид, фенол, изкуствени оцветители, акрил и други добавки, което благоприятства за напълно естествена топлоизолация на скатни покриви, вентилируеми фасади, преградни стени  и други сградни конструкции. Минерална вата, произведена с ECOSE® Technology, е отличена със сертификата Indoor Air Comfort Gold Standard Certificate – стандарт за тестване и сертификационна програма, което допринася за подобряване на качеството на вътрешния въздух в помещенията, в които е вложена.

От тази година Кнауф Инсулейшън разширява гамата продукти, поддържани на склад в България, с два продукта, които са изключително ефективни за изолация на скатен покрив и вентилируема фасада.

Представяме ви Unifit 033 и TP 435B с ECOSE® технология– продукти с оптимизирани комплексни свойства, гарантиращи оптимална топло-, звуко- и пожарозащита.

knauf

Продуктът Unifit 033 е премиум решение за скатен покрив:
– изолационна ролка минерална вата с ECOSE® Technology за скатен покрив (топлоизолация между и под гредите) и скатен покрив (топлоизолация между и над гредите);
– отлична топлоизолация – λD = 0.033;
– негорим продукт – клас по реакция на огън А1;
– устойчив на стареене и химически неутрален продукт;
– отлично звукопоглъщане.

knauf

Продуктът TP 435B е част от системата за топлоизолация на вентилируема фасада:
– изолационна плоча минерална вата с ECOSE® Technology за външна стена – вентилируема фасада;
– отлична топлоизолация – λD = 0.034;
– едностранно покритие от черен стъклотекстилен воал;
– негорим продукт – клас по реакция на огън – А1;
– устойчив на стареене и химически неутрален продукт;
– отлично звукопоглъщане.

Повече за продуктите можете да научите тук: Unifit 033TP 435B.

Може да харесате още...