pixel

Конкурс “Фасада на годината” – финални дни за гласуване!

Не забравяйте – всички сме в журито!

Гласуването за най-хубава фасада е от 01. 03. 2012 до 10. 03. 2012!

Вярвате ли, че една сграда може да се усмихне чрез своята фасада и да създаде добро настроение у всеки?
Ще видим, че това е възможно на традиционния, популярен от почти десетилетие конкурс „ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2011” организиран от фирма „БАУМИТ БЪЛГАРИЯ” – производител на висококачествени и еко продукти за строителството и възстановяването на сгради.

За конкурса:

Конкурсът „ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2011” има за цел да бъдат оценени фасадите, които съчетават по необикновен начин таланта и изобретателността на архитекта с високото качество на използваните продукти Баумит и безупречното им професионално полагане от страна на изпълнителя.

Под мотото „Всички сме в журито” тазгодишният конкурс е предаден изцяло в ръцете на всички хора – различни по професия и възраст, с различни вкусове и изисквания, за да заявят те своите представи за красива сграда и по-добра среда на живот.
Чрез еднократно интернет гласуване на сайта на събитието в дните от 01. 03. 2012 г. до 10. 03. 2012 г. всеки един от нас може да подкрепи любимата си сред 12 фасади и да спечели награда в томбола!

Вижте 12-те финалиста и гласувайте тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=newfacade

Идеята:

Идеята се ражда през 2001 г. от екипа на  Баумит Чехия, когато първото издание вижда небивал успех и продължава цяла нощ в присъствието на 700 гости! В България конкурсът също е изключително уважаван и много популярен в строителните и архитектурни среди. Доказателство за това е огромният брой от сгради, които биват включени в надпреварата всяка година. Единственото условие за участие е – в изпълнението на фасадата на обектите да бъдат използвани материали с марка “Баумит” – топлоизолационна система, мазилкова система, включително крайно покритие Баумит;

Как гласуващите определихте 12-те сгради финалисти?

За първи път от БАУМИТ БЪЛГАРИЯ решиха да разнообразят традиционния конкурс като го разделиха на четири етапа с интернет гласуване – пролет, лято, есен и зима, съответно с името „Фасада на сезона”. Всеки сезон събираше своите колекции от фасади и чрез гласуване хората сами решаваха кои три сгради да се класират за финала „ФАСАДА НА ГОДИНАТА”. Така за една година публиката избра общо 12 обекта, за които предстои и големият финал! Тъй като интернет-конкурса бележи голям интерес, предстои той да бъде продължен и през 2012 г. като колекцията „Фасади Пролет 2012” е вече запълнена. Гласувайте и Вие! Всеки глас е ценен за Баумит и за създателите на тези прекрасни сгради!

 

Може да харесате още...