pixel

Марисан стартира нов корпоративен уеб сайт

МАРИСАН стартира официално своят нов корпоративен уеб сайт на познатият адрес www.marisanbg.com. Той е фокусиран изцяло върху крайните потребители, като основна му цел е да подобри присъствието на компанията сред тях и да даде добре структурирана и прегледно поднесена информация за всички продукти и продуктови групи на фирмата. Страницата е създадена за да разкрие на потребителите как по най-правилен и добър начин могат да се възползват от продуктите на МАРИСАН, като същевременно дава много подробна информация за това кога и за какви приложения те са подходящи.

Оптимизираният и изцяло обновен дизайн е съобразен с най-добрите тенденции и практики в бранша и поднася информацията изключително достъпно и разбираемо. Достъпа до една и съща информация е осигурен от различни места, така че от бързо и лесно да може да се достига до нея.
Изцяло нова е вградената в сайта ИНФО-ЗОНА, в която може да бъде открита множество полезна информация, касаеща топло- и хидроизолирането, полагането на керамични покрития и много други работни процеси. В този раздел на уебсайта МАРИСАН предлага на своите клиенти и подробна информация, упътвания практически съвети за това, как да бъдат изпълнени правилно работните етапи и процеси, за какво трябва да се внимава по време на работа. Съвсем скоро този раздел ще бъде допълнен с голяма база данни разработени конструктивни детайли, които да улеснят работата на архитекти и проектанти, и да визуализират за всички желаещи правилният от гледна точка на строителната физика начин за тяхното изпълнение. В нея ще откриете съвети за това как да се залепи правилно топлоизолацията, как тя да бъде дюбелирана правилно, от къде идва влагата в нашите жилища и много други полезни съвети.

Интегрираният в сайта ТЕРМОКАЛКУЛАТОР дава възможност на потребителите бързо и лесно да сравнят различните варианти за топлоизолиране, да пресметнат ефективността на конкретно планираните топлоизолационни материали, да сравнят получените резултати с предвидените в Наредбата за енергийна ефективност минимално препоръчани стойности и да разберат до какви спестявания биха достигнали.

Освен актуалните новини и събития, в сайта ще може да прочетете и интересни и любопитни факти около фирмата и презентация на нейната дейност и областите в които тя работи и се развива. Търсенето на контакти с дистрибуторите е улеснено от интерактивна карта на страната, чрез която лесно и бързо можете да стигнете до желаният от вас контакт. На сайта са представени и множество рефертни обекти изпълнени с продуктите и материалите на фирмата, които имат за цел да дадат увереност на потребителите и да вдъхнат доверие в тяхното качеството.

Освен връзката с фирмата по познатите канали и координати, сега вече може чрез online формата за връзка да се изпрати директно запитване на което в рамките на 24ч да получите отговор от специалистите на МАРИСАН.

Може да харесате още...