На тенис-турнира „Строителен бизнес“, организиран от Теразид ще мерят сили строители и архитекти

Традиционният тенис-турнир за архитекти и строители, организиран от „Теразид“ тази година ще се проведе на 22 и 23 септември на кортовете на СК „Дема“ в ж.к. Младост.

За поредна година спортната надпревара е в дисциплините „Двойки Мъже“ и „Смесени Двойки“. Регламента за участие в турнира е поне един от участниците в двойката да е дипломиран архитект, строителен инженер, изявен строителен предприемач или журналист от браншова медия. Записването за участие е до 16.00 часа на 21.09.2012г. на e-mail: [email protected] или писмено на факс: +359 2 976 85 36.

Турнирът „Строителен бизнес“ се провежда за пета поредна година и досега в него са участвали представители на много компании от бранша, сред които “Контракт сити”, „Изомакс“, „Интертайм континентал“, “Оркикем”, “Линднер България”, „Заводски строежи Пазарджик“, “Мар Маг”, сп. „Наш дом“.

На миналогодишният турнир се срещнаха 20 двойки мъже и 14 смесени двойки. По традиция спортната надпревара се проведе на кортовете на СК „Дема“ в рамките на два дни – 1 и 2 октомври.

След интересен и оспорван мач първото място сред смесените двойки заеха Елена Андонова (община Панчарево) и Петър Котев. Техни подгласници останаха Никола Тиков („Заводски строежи Пазарджик“) и Мариана Динкова.

В дисциплината двойки мъже призовото място заеха Пламен Димитров (Swiss real estate) и Емил Марков. Второто място остана за Габор Такач (IRM) и Тихомир Попов.