Направи си сам или ремонтирай хидроизолация бързо, евтино и дълготрайно с българските хидроизолации „Изомакс”

Стъпвайки на древната философска маскима „ПРЕВЪРНИ ПРОТИВНИКА В СЪЮЗНИК”, от 1990г. насам ИЗОМАКС разработва и създава за Вас уникални материали за хидроизолация: ПРОДУКТИ НА ВОДНА ОСНОВА – СРЕЩУ ВОДАТА!

Вече 20 години екологичните течни хидроизолации ИЗОМАКС, без разтворители, миризми, горещи процеси, опасни отпадъци, безвредни за човека и околната среда, дават възможност всеки сам да реши проблемите, които произтичат от водата – земната сила, която разрушава построеното от човека. Това е факт, поради супер лесната технология за изпълнение на хидроизолации ИЗОМАКС, която не изисква специални познания, инструменти или възможности. Именно поради тази причина, за улеснение на всички Вас, ИЗОМАКС създаде и кратки илюстрирани ръководства за работа със своите продукти. Комбинирани с видео клиповете в сайта на фирмата, всеки отделил 30 минути от времето си ще гарантира сам на себе си дълготрайно спокойствие за своите покрив, тераса, баня, мазе, басейн и т.н.

Материалите на ИЗОМАКС могат да се използват както за нови хидроизолации, така и за ремонт на всички видове съществуващи такива на цени, без аналог. Много важно е и приложението за ремонт на битумни керемиди! С ИЗОМАКС-ЕЛАСТА те могат да бъдат ремонтирани без да се налага демонтаж, а естетическия външния вид се запазва с нанасянето на финалните цветни разновидности на ИЗОМАКС-ЕЛАСТА.

Още едно направление, в което ИЗОМАКС е пръв са хидроизолационните настилки. С продукта ИЗОМРАЗ се постига хидроизолация, върху която можете да ходите, която не се износва и има противохлъзгащ ефект. По този начин могат да бъдат ремонтирани тераси, без нужда от демонтаж на съществуващата настилка и поставянето на нова такава, което спестява доста време и пари. Ако все пак държите да се постави теракот, гранитогрес или друга настилка, това става директно върху ИЗОМРАЗ, без нужда от замазка. От друга страна, с полагането на ИЗОМРАЗ, можете да направите покрива на гаража прекрасна тераса. Приложенията са безброй, защото са само въпрос на фантазия.

Ефекта от полагането на хидроизолации ИЗОМАКС е цялостна, непрекъсната, безшевна, супер еластична хидроизолация, която покрива 100% от основата, без оглед на това какъв е релефа, формата, чупките, ъглите и други труднодостъпни места.

Едва след няколко намазвания на материалите на ИЗОМАКС, за 2-3 дни, Вие ще имате перфектна хидроизолация, гарантираща дълготрайното Ви спокойствие. Това е факт, който е доказан от над 1 000 000 кв.м. изпълнени хидроизолации, с гаранция от ИЗОМАКС.

За тези, които предпочитат да получат гаранция 5 или 10 години от ИЗОМАКС, като производител и изпълнител, предлагаме разбира се изпълнение от наши квалифицирани и опитни бригади.

20 години ИЗОМАКС, като БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ И ИЗПЪЛНИТЕЛ, остава ненадминат по качеството на материалите, които Ви предлага, както и по достъпните за всеки БЪЛГАРСКИ цени! Сътношението качество/цена е оценявано през годините от над 2000 жилищни блока, както и от фирми поверили своите покриви, тераси и основи на нас, като например: OBBO Betterman, Инжстрой-София АД, Солвей соди АД, Юнион Миниер АД, Гранд Хотел Варна, АЕЦ Козлодуй, Аерогара София, Юнион Ивкони, фабрика за ядки “Mix Nuts”, магазин “София”, завод за сандвич-панели “България Бай Ту Лет”,  Търговско-административен комплекс “ЕНИКОМ-М”, “НЕСТЛЕ-БЪЛГАРИЯ” АД,  “УНИЦЕМ”, “НИКМАР”,  хотел “Арбанаси Палас”, “СИТРОЕН”,  Топлофикация София, Пречиствателна станция Кюстендил, Пречиствателна станция Пазарджик и много други.

Решете проблемите си със защитата от вода, като се доверите на доказания български производител и изпълнител, с гаранция и традиция в качеството и достъпните за всеки цени!

За подробна информация, цени, ръководства, видео, поръчки и др. посетете www.isomax.bg

С НАС И ПОТОП НЕ Е СТРАШЕН!!!

Вижте също...