Нови три сгради спечелиха в последния, зимен етап на конкурса „Фасада на сезона 2011”

Предстои големият финал!

В полунощ на 28. 02. 2012 г. беше регистриран и последният глас на публиката, след който се определиха новите три сгради – победители в зимния етап на конкурса „Фасада на сезона 2011”. Краят на този етап бележи и началото на големия финал „Фасада на годината 2011”, където новите три фасади ще се състезават с останалите девет – победители в сезони пролет, лято и есен на 2011 г.

Наградените фасади за сезон Зима 2011:

I място: с 625 гласа на публиката се класира хотел “Нептун” находящ се в гр. Видин, ул. Дунавска 8. Проектант на хотела е арх. Николай Миладинов, изпълнител  – Чанев Инженеринг ЕООД, инвеститор – Нептун ЕООД.
Материалите, с които е направена фасадата са: Баумит Климафасада Open – дебелина на плочата 10см, с крайно покритие Нанопор мазилка.
Вижте победителят тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=70

II място: с 374 гласа зае жилищна сграда с адрес “Бялата чешма и дъбравата,” Варна, по идея на арх. Надя Стаматова, изпълнител ИСС Инженеринг  ООД и инвеститор – инж. Стамат Стаматов.
Материалите използвани за фасадата са – Баумит интегрирана топлоизолационна система, с крайно покритие Силикатна мазилка.
http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=67

III място: с 301 гласа се класира еднофамилна жилищна сграда в гр. Габрово, ул. Добруджа с изпълнител Гипсотехника ООД и Материали: Баумит интегрирана топлоизолационна система СТАР – дебелина на плочата 8см, с крайно покритие Нанопор мазилка.
http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=65  

За първи път от седем години насам традиционният конкурс „Фасада на годината” беше разделен на сезони  – съответно в четири отделни кръга (пролет, лято есен и зима) се състезаваха колекции от фасади, направени с материали на БАУМИТ. В края на всеки сезон гласът на публиката определяше трите най-красиви от тях. Тези фасади – победители ще се състезават и на финалния кръг –  „Фасада на годината 2011”, който ще се проведе от 01. 03.  до 10. 03. 2012 г. отново в интернет 
чрез гласуване.

Вижте 12-те финалисти и гласувайте за любимата си фасада тук:

http://fs.baumit.bg/en/?page=newfacade