Обучения за майстори-ентусиасти

За пета поредна година КСЕЛА България ЕООД организира безплатни обучения за майстори-интусиасти. В майсторския клас могат да се включат безплатно всички желаещи, без ограничения за професия, пол или възраст.

Обученията традиционно се състоят от теоретична част, по време на която записалите се научават интересни факти за блокчетата, и практическа част с акцент върху приложението им. В началото на курса участниците ще се запознаят с историята на YTONG по света и в България и ще научат повече за приложението и предимствата на материала.

Практическият модул ще демонстрира технологията на зидане с клетъчен бетон, която е от изключителна важност за извличане на максимума от предимства на YTONG. Всички ще се запознаят със специализираните инструменти за работа и ще получат полезни практически съвети от специалистите на КСЕЛА България ЕООД за осъществяването на всяка идея – изграждане на първи ред, зидане на вътрешни и външни стени, изграждане на рафтове в кухнята и хола, камина, декоративна стена или на душ кабина и вана в банята.

За участие в безплатното обучение желаещите могат да попълнят регистрационната форма по-долу или да се обадят на телефон 02/ 819 33 43. Обученията ще се провеждат в Университета по архитектура, строителство и геодезия, София. Вход свободен. Всеки заинтересован може да избере кога да посети обучението спрямо свободното си време.

Определените дати са петък 06.04.2012 г. от 13:00ч. и събота 07.04.2012 г. от 09:00ч.

За участие попълнете регистрационната форма