Официално връчване на сертификати за първия студентски стаж в Ондулин

Ондулин студентски стаж

Водени от мотива да подкрепят младите хора, тази година фирма Ондулин постави началото на програма за летен студентски стаж. Поканени бяха всички амбициозни студенти от УАСГ със задълбочени познания в областта на материалите и технологиите за покриви и хидроизолации да станат част от нашата стажантска програма. На 10 октомври 2012 г. в Заседателната зала на Строителен факултет към УАСГ ще се състои официално връчване на сертификатите на студентите, участвали в първия студентски стаж в ОНДУЛИН – България. Сертификатите ще бъдат връчени от доц.д.р инж. Богомил Петров – ръководител Катедра “Строителни материали и изолации” и заместник ректор на УАСГ и инж. Йордан Николов – управител на „ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ” ООД.

Стажът се проведе през юли-август 2012 г., като бяха поканени да кандидатстват студенти от III курс (2011-2012г.) специалност „Строителство на сгради и съоръжения”. Студентите, които бяха одобрени за първия студентски стаж в ОНДУЛИН са:

1. Цветелина Иванова Маринова
2. Даниела Андреева Петрова
3. Добромира Николова Бойчева
4. Иван Венцеславов Добрев
5. Николай Георгиев Пеовски
6. Тихомир Ангелов Георгиев
7. Васил Миланов Миланов

По време на стажа студентите получиха възможност за опознаване на практиката и придобиване на знания от реалната бизнес среда. Бяха им поставяни за разрешаване реални проблеми и задачи, посещаваха на място обекти и имаха възможност да опознаят материалите и техническите решения прилагани от международна фирма, лидер в своята област.

Ондулин сертификати за студенти

Със стажантската програма, която Ондулин-България смята да превърне в традиция, фирмата иска да даде възможност на студентите да приложат на практика натрупаните теоретични познания, да получат професионална практическа подготовка, които да се превърнат в добра основа за бъдещата кариера на младия инженер.