Проектиране и строителство на Пасивни сгради

СЕН ГОБЕН ИЗОВЕР

организира

СЕМИНАР
Проектиране и строителство на Пасивни сгради

КОНЦЕПЦИЯ ИЗОВЕР МУЛТИ-КОМФОРТНА КЪЩА
(2-дневен курс)

Курсът е предназначен за практикуващи архитекти, проектанти, ОВК инженери, строителни ръководители и други активни участници в строителството и има за цел да подготви специалистите за проектиране и изграждане на пасивни и енергийно ефективни сгради в България, като им представи принципите на Пасивното строителство и европейските практики в детайли и примери.

ЛЕКТОРИТЕ:
арх. МИЛЕНА КАРАНЕШЕВА – Архитектурно студио KARAWITZ – Париж, Франция
арх. Сара Каплан – Сен-Гобен Изовер – Париж, Франция

Те са действащи квалифицирани архитекти, с голям опит в пасивното и енергоефективното строителство, с множество завършени проекти зад гърба си в Европа, които ще представят на специалисти в България организацията и мениджмънта на проектантския и строителен процес, стъпките на строителството на Пасивни сгради от проектиране до завършване, придружени с конструктивни детайли, материали, начини на изпълнение, проблеми и трудности, възникващи в хода на строителството и тяхното разрешаване.

Двудневният курс ще се проведе от 9:00 до 18:00 ч. в гр. София, хотелски комплекс „Царско село” , кв. Драгалевци, Околовръстен път.

Цена на курса: 100 лв.
Включва: двудневно обучение, симултанен превод на български език, Ръководство за проектиране на Мулти-Комфортна (Пасивна) Къща на Изовер, Софтуер с Конструктивни детайли, Софтуер за калкулации Designer 2.0, обеди и кафе паузи.

Хотелски комплекс „Царско село” предоставя преференциални цени за нощувки за участниците в мероприятието: единична стая: 65 лв, двойна стая: 80 лв.

Заявки за участие се приемат до 15-ти февруари включително. Програмата на семинара, както и Формата и условията за участие ще намерите в сайта на Изовер www.isover.bg