Решения за екстериорни двойни подове от Ви Джи Еф

Предимства, които не могат да бъдат пренебрегнати

През последните няколко години, предлаганите от Ви Джи Еф екстериорни подпори за двоен под се превърнаха в най-предпочитаният вариант за настилка на покривни тераси, лоджии, пространства около външни басейни и градска среда. Системите на Eterno Ivica за двоен под се използват както от големите строителни компании, така и от малките частни инвеститори.

Неизчерпаемите възможности за съчетаване на настилки и изразяване на собствените естетични търсения за хармония и функционалност привличат все по голяма аудитория от архитекти, проектанти и инвеститори.

Изборът на екстериорна настилка върху подпори за двоен под носи със себе си освен естетика и редица предимства, а именно:

Иновативните системи за двойни подове и декинг, които са представени в България от Ви Джи Еф, комбинират качество, безопасност и необятни възможности за реализация дори на най-смелите дизайнерски идеи. Дизайнът на системата гарантира висока степен на гъвкавост, елегантност и лекота при инсталирането. Базирана е на регулируеми модули, които надеждно поддържат подовите покрития и осигуряват елегантен и хомогенен вид на настилката. Подходящи са за изпълнение както при нови пространства, така и при реновиране.

Системата осигурява добро водоотвеждане и скрива отлично видими инсталации, без да се изискват съществени конструктивни промени в сградата.

Ви Джи Еф предлага няколко възможности, като в зависимост от избора на система, регулируемата височина, която може да бъде постигната варира от 8 mm до над 1000 mm.

За допълнителна информация относно подпорите на Eterno Ivica, може да се обръщате към експертите от Ви Джи Еф.