Решения за специализиран достъп до сутерени TER на Bilco – лекота в монтажа и функционалност в експлоатационните условия

Семейната винарна компания Spiral Cellars, избира големия производител на решения за специализиран достъп Bilco UK Ltd., дългогодишен партньор на Ви Джи Еф – за осигуряване на безпрепятствения и безопасен достъп дo своите обекти.

Компанията инсталира водонепроницаеми цилиндрични системи, които се инсталират под земята, където на голяма площ се съхраняват над 1600 бутилки.

Избраните решения за достъп TER са с размери 898х1500 mm и са проектирани с капак, позволяващ вграждането на различни видове настилка с дебелина до 25 mm. Toва позволява изходите, инсталирани във всяка стая в къщата, да се впишат в интериора и да останат практически незабелижими за посетителите.

Ключовите характеристики, които правят продукта толкова успешен, са свързани с начина на експлоатиране на изходите. Всяка от пантите е разработена и проектирана да осигурява гладко, лесно, контролирано и безопасно опериране с крайния продукт, дори и при настилка с голямо тегло – от камък и плочи.

Решението за достъп стандартно включва задържащо рамо, което автоматично фиксира крилото в напълно отворено положение, панти за тежко натоварване и стоманена дръжка от външната страна на вратата, която се демонтира лесно, за да не е препятствие за хората при затворен изход. Изработени са от алуминий с дебелина 6 mm и са проектирани за работно натоварване до 732 кг/m².

Също така са окомплектовани с части, които не корозират, и гъвкава фиксираща система за лесен монтаж. Всеки изход е с гаранция от 5 години и се произвежда в няколко стандартни размера, като в зависимост от размерите биват еднокрилни или двукрилни.

Ви Джи Еф  предлага цялата гама от продукти за достъп на компанията – покривни изходи за достъп и ревизия, противодимни люкови и противопожарни изходи, подови изходи за достъп и ревизия във варианти с дренаж или без дренаж, за интериорно и екстериорно приложение, подходящи за вграждане на различни видове настилки.

Продуктите и решенията на Ви Джи Еф може да откриете в офисите им в София, Пловдив и Бургас, където техни специалисти ще ви консултират и предложат изпитани и надеждни решения.