Röfix CalceStucco – новата венецианска гланцирана варова мазилка

Придава фин лукс и индивидуалност на интериора

Завършващите мазилки са сигурна защита за стените. Но те са и душата им. Чрез разнообразните цветове и структури те придават характер на повърхностите и подпомагат тяхната устойчивост, като се превръщат в ключов критерии за високата стойност на една сграда и качеството на живот в нея.

Зараждането на венецианската мазилка може да се проследи до древен Рим, където изкуството на полагане на мазилка на няколко пласта достига изцяло нови висоти и възпитава различни възприятия и вкус към красивото и стилното. Днес венецианската мазилка съчетава традиционния артистизъм на майсторите със съвременния дизайн. Модерните тенденции при „огледалната“ мазилка сякаш никога не са спирали да бъдат актуални. Те придава на стените уникален завършек и стил и ги превръщат в уникално изкуство, благодарение на своята гладкост и съчетанието на форми и нюанси.

Драматичният и неувяхващ чар на автентичната варова гланцирана мазилка

Това е в основата на Röfix CalceStucco. Мазилката е на минерална варова основа и за изключително удобство е готова за употреба. Приложението й е подходящо за оформление на стени и тавани. Венецианската мазилка е много фина, бяла, като позволява да се оцветява в повечето цветове от каталога на Röfix, съдържащ над 430 нюанса в 90 цветови серии. При желание да се оцвети в конкретен цвят, можете да се обърнете към нашите търговски представители за консултация и мостри, както и към нашите партньори в търговската мрежа.

Кои са предимствата на Röfix CalceStucco:
– Въздушната вар в състава на мазилката, което я прави паропропусклива;
– Добра обработваемост;
– Висока рентабилност – разход: 1,6 kg/m²/mm;
– Постигане на изключително гладка, матова повърхност;
– Може да се оформя лесно чрез метода на притискането или да се шлайфа;
– Съдържа висококачествени добавки;
– Може да се оцветява.

А ето и предложението на Röfix за модерно приложение, подходящо за вашия телефон, таблет или настолен компютър, което ви дава възможност да изберете цветът на мазилката за вашия интериор бързо, лесно и изключително достоверно:

Röfix ColorDesign:

Повече информация за приложението и за външните и вътрешни бои и мазилки на Röfix очаквайте скоро на roefix.com, в You Tube Röfix Bulgaria и на страницата на нашите партньори от izolacii.eu.

Вижте също...