Шапки за защита на вентилационни отвори от Ви Джи Еф

Като част от групата на Ви Джи Еф, Ви Джи Еф Метали е специализирана в производството и търговията на метални завършващи елементи за скатни и плоски покриви и водотвеждащи системи – изработка на улуци, с неограничена дължина и всички прилежащи за окомплектоване към тях аксесоари (ъгъл, капачка, конзола, обтегач, щуц, казанче, кривка, скоба и др.).

Повече от 10 години компанията успешно разработва и налага на пазара цялостни системи за водоотвеждане, обшивки, профили и окомплектовки, коминни шапки и такива за защита на вентилационни покривни отвори.

Решенията за сградна вентилация и климатизация кореспондират с техническите решения на Ви Джи Еф, които благодарение на производствения опит и капацитет на Ви Джи Еф Метали дават възможност и експертиза на техническия екип да предложи най-доброто и надеждно решение за покривните вентилационни комини.

Шапките за защита са решение, което позволява отвеждане на парите и влагата от вътрешноста на помещенията, като едновременно с това те остават защитени от проникването на дъждовна вода и навявания от сняг, посредством специфичния профил на ламелите, съчетаващ функционалност, надеждност и естетика.

Основното предимство на продуктите е свързано с материалите, от които са изпълнени – използването на ламарина със специално полиестерно покритие предпазва шапките на вентилационните отвори от корозия, а проектантският отдел на компанията създава визии и дизайни на шапките, съобразени с индивидуалните изисквания и особености на всеки проект.

Различните направления на Ви Джи Еф работят в синхрон и непрекъснато се стремят да дообогатяват продуктовата гама, за да могат да удовлетворят нарастващите желания на клиентите си. За допълнителна техническа информация може да ги потърсите в офисите им в София, Пловдив и Бургас или на www.vjf.bg.