Специално приложение за интериорен дизайн пусна „Теразид”

Безплатни библиотеки за 3D Studio Max на материалите с марка Adicolor разработи „Теразид” ЕООД. Удобното приложение може да бъде изтеглено от сайта на декоративните италиански мазилки www.adicolor.bg в раздела Download.

Архивите с готови материали са удобство за интериорни дизайнери и за всички, които искат да постигнат максимално реалистична визия за своите интериорни проекти. Засега на сайта с продукти на марката Adicolor може да бъдат намерени архиви на пълните каталози на декоративното покритие с впечатляващи металикови отблясъци Desire Chantal и на имитиращата естествен мрамор мазилка Marmi&Graniti. За удобство на използващите приложението архивите на материалите са придружени с видео урок за използването им в 3D Studio Max.

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД е изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor” от началото на годината. Каталогът с изискани крайни покрития „Adicolor” включва както добре познатите полирани мазилки от типа стуко венециано, така и релефни мазилки в античен стил и бои с изключително смели и модерни металикови ефекти.

Към атрактивните интериорни бои и мазилки вече има силен интерес, споделиха от „Теразид” ЕООД. Досега екипът на фирмата е направил представяне на продуктите и демонстрация на лекотата, с която се нанасят, в София, Хасково и Харманли. Предстои подобни демонстрации да бъдат направени в магазините на други дистрибутори на „Теразид” във Видин (на 24 март 2011, четвъртък), а през април и в Бургас, Варна, Перник, Враца, Сливен и други големи градове.