Spirit покрива повече от вашите очаквания

В  началото на активния сезон Оргахим пуска на пазара изцяло обновена премиална продуктова линия под бранда Spirit. Портфолиото на марката включва висококачествени продукти за интериор, насочени към потребители с високи изисквания за качество и издръжливост на покритията и цветовете. За да се постигнат тези ползи са използвани специализирани дисперсии и добавки от водещи доставчици на суровини в световен мащаб. Разработката на продуктите е отнело на компанията около година, като в процеса са били тествани многократно от професионалисти в боядисването.

Асортиментът на Spirit включва:
SpiritImpeccable White – висококачествена интериорна боя с безупречна белота и покривност.

Бази за тониране Spirit
–    White Tint Base – за тониране на светли, пастелни цветове:
Matte: до 3 пъти по-висока устойчивост на триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; прикрива малки повърхностни дефекти; високо съдържание на титанов диоксид ;
Satin:
до 7 пъти по-висока устойчивост на триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; позволява по-често почистване; високо съдържание на титанов диоксид .

–    Semitransperant Tint Base – за тониране на средно наситени цветове:
Matte: Висока покривна способност; прикрива малки повърхностни дефекти;
Satin: Висока покривна способност; позволява по-често почистване.

–    Transparent Tint Base
– за тониране на тъмни, наситени цветове:
Matte: Прикрива малки повърхностни дефекти; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете;
Satin: Позволява по-често почистване; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете.

SpiritPrimer – Полага се преди нанасяне на транспарентни бази за тониране. Намалява разхода на боя. Осигурява точност и равномерност на цвета.

Spirit Protect Lacquer – безцветен защитен лак за интериорни стени. Предпазва от замърсявания в дълбочина. Придава сатенен блясък на повърхностите.