pixel

Строители и архитекти ще мерят сили

На 1 и 2 октомври (събота и неделя) строители и архитекти ще премерят сили на тенис корта на станалия вече традиционен есенен турнир „Строителен бизнес“. Тенис турнирът се организира от водещия производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали Теразид ЕООД за четвърта година на кортовете на СК „Дема“ в ж.к. Младост.

Тази година спортната надпревара е в дисциплините „Двойки Мъже“ и „Смесени Двойки“. Условието за участие в турнира е поне един от участниците в двойката да е дипломиран архитект, строителен инженер, изявен строителен предприемач или журналист от браншова медия. Записването за участие е до 16.00 часа на 30.09.2011 г. на e-mail: [email protected] или писмено на факс: 02 976 85 36.

В миналогодишното издание на тенис турнира „Строителен бизнес“ сред участниците бяха представители на “Контракт сити”, “Оркикем”, “Линднер България”, “Мар Маг”, сп. „Наш дом“. Борислав Гергинов от Сдружение „Топливо-София” грабна приза в дисциплината “мъже-сингъл”. След интересен и оспорван мач първото място сред смесените двойки заеха Елена Андонова и Петър Котев. Освен статуетката при смесените двойки Котев се окичи и със сребърния медал при мъжете.

Може да харесате още...