pixel

Техносим допълни продуктовата си гама при паважите

През 2016 г. Техносим допълни продуктовата си гама при паважите с нова серия продукти за градина „Garden Life“.

Продуктите от тази серия са едно чудесно решение за изграждане на алеи и оформление на уютни кътчета във вътрешните дворове на частни имоти. Именно уюта и пешеходният достъп до отделните кътчета в градината, които могат да се създадат с помощта на паважите от тази серия са заложени в името Garden Life или „Дайте живот на вашата градина!“

Павета „Maris Antico“ – Система от три бетонови павета с дебелина 60 мм, получени чрез класическите методи за състаряване на бетона, като дискретно внушават за отпечатъка на времето върху тях. Настилките с павета Марис Антико са с винаги актуален за времето си дизайн, едно отлично решение за изграждане на впечатляващи антични тротоари.

Павета „Fantasia“ – Система от три бетонови павета с дебелина 60 мм за създаване на стилен, повтаряем модел на редене. Изящното покритие и правилната форма на паветата ги прави подходящи за павиране на зони, предназначени за пешеходен достъп в частни имоти, но също така са подходящи за изграждане на площади и алеи в паркове.

Garden block – Бетонов елемент с височина 150 мм за бързо, лесно и дълготрайно изпълнение на стъпала и терасиране. Този бетонов елемент е изработен с помощта на най-новите технологии, което гарантира лесен монтаж и сигурност на конструкцията.

Може да харесате още...