pixel

Техносим направи дарение на Пловдивската Света Митрополия

За покриването на покрива на храма „Св. Преображение Господне” в Пловдивския квартал „Тракия”, Техносим направи дарение на Пловдивската Света Митрополия от 4080 бр. керемиди и всички необходими допълващи елементи. Дарените керемиди са модел Онда с класически профил средна вълна, в керемидено червен цвят. Те изключително добре се съчетават с традиционната архитектура на храма. Главният изпълнител на обекта вече изпълни покрива с обща квадратура 400м².

Керемидите на Техносим бяха предпочетени и за изпълнението на 10-те къщи за част от най-пострадалите от наводнението в село Бисер. Избраният от изпълнителите модел е плоска керемида Плано в традиционен червен цвят. Керемида Плано е не само единствена по рода си като профил, но и два пъти е награждавана за най-добър строителен продукт сред покривните покрития. Проектът стартира в края на април и се финансира от средства, набрани от благотворителната кампания на Българския червен кръст.

Керемидите на Техносим вече се доказаха на пазара като изключително качествен продукт, отговарящ на съвременните изисквания и стандарти за здравина и дълготрайност, без те да са за сметка на безупречния вид на продукта.

Моят покрив е моята крепост – с керемиди от Техносим.

Може да харесате още...

Izolacii.eu