“Теразид Standart” беше избран за най-добър строителен продукт

Лепилото за плочки „Теразид Standart” беше избрано от посетителите на строителния портал citybuild.bg за най-добър строителен продукт в раздела „Сухи строително смеси” на тазгодишния конкурс. Церемонията по награждаването се проведе в Централния дом на Съюза на архитектите.

За поредна година целта на конкурса беше да отличи чрез интернет пространството най-добрите продукти, използвани в строителството. Право на участие имаха всички фирми-производители, вносители, дистрибутори на строителни материали, продукти и изделия. В „Най-добър строителен продукт 2010″ участваха 59 продукта в различни категории, като в продължение на няколко месеца майстори, строители и всички правили ремонт вкъщи имаха възможност да посочат продукта, който ги е спечелил в високото си качество.

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД за четвърти път получава награда за някой от своите продукти. Освен „Теразид Standart” досега с призове са отличени и флексовото лепило, клас C2T „Теразид Flex”, интериорната боя „Акрилекс” и „Вароциментов разтвор за тухлени зидарии”.