Trespa добави 9 нови цвята към колекцията си Trespa Meteon

През това лято Trespa добави 9 нови уникални цвята към колекцията си Uni colours на Trespa Meteon. Всеки цвят е отражение на заобикалящия ни свят и е внимателно подбран в процес на  сътрудничеството на компанията с едни от най-известните дизайнери и специалисти.

Новите цветове на Trespa допълват и придават завършеност и уникалност на колекцията Uni colours.

Гамата от ярки и силни като Passion Red, Royal blue, Lime Green, Ceramic Greige , през земните Quartz grey, Natural Greige, Toscana Greige до меки и топли нюанси на Mojito Green и Polar Blue, предизвиква емоции, вдъхновение и неограничени възможноти за създаването на уникални фасади.

В разработването и производството на висококачествени HPL панели за вентилируеми фасади, интериорни приложения и балконни системи, международната компания Trespa International B.V. е лидер .

Собствени патентовани технологии дават възможност на Trespa да произвежда изключително дълготрайни материали, като поставя най-високи стандарти на строителство, стил на живот и грижа за околната среда.

Служителите  на Оркикем ООД са на разположение относно: технически решения, продуктови каталози, мостри, цветови селектори, търговски условия.

Може да харесате още...