Trespa – от мечта към реалност!

Trespa

В края на 2012г. Trespa представи Trespa – Meteon® с ново матово покритие, 6 дървесни декора и нова гама от 5 каменни дизайна.

Trespa
Meteon® е извор на вдъхновение за архитектите при комбинации на цветове, материали и повърхности, развивайки концепциите за цвят, разширявайки творческите предели, разкривайки непознати възможности за създаване на фасади с уникален облик.

Trespa – Meteon® Wood Decors

Trespa – Meteon® Wood Decors увеличи дизайнерския избор с 6 нови декора. С изтънчената си структура, изглеждащи като естествен материал, панелите Trespa – Meteon® Wood Decors сега предлагат по-голямо разнообразие от всякога, ако търсите естествени, дървесни облицовки за вашите проекти.

Фасади, базирани на светлината и сянката, могат да използват резкия контраст между новия Nordic Black и сияйния Bleached Pine. Архитектите, които искат да постигнат естествено усещане ще се влюбят в богатата палитра Trespa на естествените дървесни декори, сега допълнително засилени и обогатени от австралийския бор, тъмно сиво дърво и два класически дизайна Махагон.

Trespa

Това съчетание на модерна и съвременна естетична визия с традиционни естествени елементи създава много нови възможности за дизайна на фасадата.

Trespa – Meteon® Naturals

Trespa

Цяла нова гама от 5 автентични каменни дизайна е добавена към Trespa – Meteon® Naturals портфолио.

Trespa – Meteon® Naturals – висококачествени, устойчиви HPL панели, изискващи минимална поддръжка в съчетание с всички качества на естествения камък, използван при фасадни облицовки.

Панелите с естествена неконтрастираща структура от гамата на Каменния дизайн Trespa – Meteon® Naturals придават изтънчен вид на фасадата.

Сега архитектите имат възможността да избират между здрав, модерен и фин външен вид на повърхността с цветовете на Trespa – Meteon® Uni Colours или да придадат на фасадата по-мека, по-жива, естествена и автентична атмосфера, използвайки Trespa – Meteon® Naturals.

Комбинирането на тези декори открива неограничени възможности за създаване на издържлива на времето и модата фасада с естествен стил и визия.

Trespa

Trespa – Meteon® – Matt finish – ИНОВАТИВНО МАТОВО ПОКРИТИЕ

Trespa

Matt finish e новото Trespa – Meteon® завършващо покритие, което придава на панелите матов вид от всеки ъгъл и автентично усещане, в комбинация с уникални качества и устойчивост на външни климатични условия.

Уникалното матово покритие увеличава дълбочината и подчертава характера на Trespa – Meteon® Wood Decors и Trespa – Meteon® Naturals. Цялата гама Trespa Naturals и Trespa Wood Decors, избрани с подкрепата на видни международни архитекти, се предлагат и в матово покритие.

Възможностите за съчетаване на панели Trespa – Meteon® Matt finish с материали с друг тип повърхности увеличават дизайнерските възможности. При комбинация на материали с матово и материали със сатен покритие може да се постигне „игра на светлосенки”.

Новото матово покритие създава неповторимо усещане, когато се съчетава с други фасадни материали като бонд или камък. То може да бъде използвано, както за едновременното създаване на матов акцент в рамките на фасадата, така и в уникална комбинация на меко матово покритие с гланцов ефект.

Trespa – Meteon® e уникален материал, който осигурява устойчиво и дълготрайно функциониране при всякакъв климат и условия на околната среда, но сега е представен в напълно различен и нов щрих.

Бъдете вдъхновени!

Бъдете иновативни!

Мислете Trespa!

Trespa International B.V. е международна компания, лидер в разработването и производството на висококачествени HPL панели за вентилирани фасади, балконни системи и интериорни приложения.

Собствени патентовани технологии дават възможност на Trespa да произвежда изключително дълготрайни материали, като поставя най-високи стандарти на строителство, стил на живот и грижа за околната среда.

Trespa International B.V. e представена в България от Оркикем ООД.

Екипът на Оркикем е на Ваше разположение относно: технически решения, продуктови каталози, мостри, цветови селектори, продажбени условия.

Може да харесате още...