Уникални италиански мазилки показва „Теразид“

италиански мазилки Venexin

Уникални италиански мазилки и високотехнологични фасадни покрития показва „Теразид“ на есенното „Стройко“.

Демонстрации на изумителни ефекти на италиански декоративни мазилки ще може да видят на щанда на „Теразид“ ЕООД посетителите на 39-ото специализирано изложение „Стройко 2000“.
Неизчерпаемото многообразие от цветове и ефекти на италианските декоративни покрития ще бъде показано от опитни майстори в дните на изложението от 17 до 23 октомври в НДК. Щандът на българския производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали може да бъде намерен на 4-и етаж.

След няколкогодишно отсъствие от изложението, българският производител на лепила, мазилки и топлоизоолационни материали „Теразид“ ЕООД отново е сред участниците на 39-тото изложение.

италианска мазилка теразид-Крокодил

Посетителите ще могат да получат ценни съвети от специалисти по особено нашумялата тема за енергийна ефективност и топлоизолация на различните видове жилищни сгради. На изложението „Теразид“ ще покаже за първи път и новите модерни цветове на фасадните си мазилки „Декорит“ и „Смарт лайн“, както и новата наномазилка с специална формула. Специалния състав на мазилката пречи на замърсявания, като прах и твърди частици, да полепват по фасадата и прави по-лесно тяхното естествено отмиване от дъжд, сняг и вятър.

„Теразид“ ЕООД ще зарадват с интересни предложения и всички, които планират ремонт и искат да придадат екзотика, уникалност и стил на своя интериор. С новите италиански бои и мазилки „Adicolor“ стените оживяват с лъскавината и релефа на крокодилска кожа, фриз от избелен американски дъб или металиковите покрития, имитиращи алумий, сребро, злато и мед. Привържениците на античния рустикален вид пък ще се очароват от пресъздаването на автентични тухлени или каменни зидарии и величествения вид на облицовките с травертин.

Теразид демонстрациа италиански мазилки