pixel

Категория: Видео – изолации

izomraz

Хидроизолация на тераса, баня и басейн с Изомраз течна хидроизолация

Изомраз представя хидроизолация, по която можеш да ходиш. Изомраз е двикомпонентна, супер еластична, дебелослойна, течна хидроизолация, не съдържаща разтворители на база полимер, каучукова водна дисперсия и прахообразен втвърдител. Научете повече от видеото.

Knauf

Топлоизолационни фасадни системи от Knauf

Най-голямото предимство на системите Кнауф е техният състав от висококачествени компоненти. Тяхната устойчивост и здравина е гарантирана със сертификати. Такъв например е издаденият сертификат от Европейската организация за техническо оценяване (EOTA) за продуктите, вложени в системите ТОП и Премиум за контактна фасада. Кнауф системите за фасадна...

SINTOFOIL

Изграждане на хидроизолация на плоски покриви с TPO мембрани – работен процес

TPO хидроизолацията е една от най-бързо развиващите покривни системи за търговски сгради. Изключително подходящи за плоски покриви на индустриални и логистични сгради с лека конструкция. Но какво точно е TPO хидроизолация и защо е толкова популярна при плоски покриви? Научете от видеото.

thermal insulation

Поставяне на топлоизолация върху скатен покрив

Покривната повърхност трябва да бъде предварително подготвена. Това означава осигуряване на проветриво пространство под покривното покритие и полагане на паропропускливо вторично покритие. Въздушният канал предотвратява конденза на влагата под покритието, а през лятото предпазва покривните помещения от прегряване. Научете повече от видеото.

insulation

Грешки в изолацията при обновяване на стари стени

Екологичната изолация на стените не ни свърши работа. Преди 16 години изградихме рамкова пристройка към къщата. Тогава нямахме опит в строителството и следвахме съветите на други хора. Изолирахме стените с дървени стърготини, които притиснахме добре. Било органично и евтино. Поставихме ветроизолационно фолио отвътре и отвън, за...