pixel

Втори майсторски курс за италиански мазилки организира „Теразид“

След първия много успешен семинар за практическо обучение в полагане на италиански мазилки „Теразид“ ЕООД отново събира майстори в майсторски курс. Обучението ще се проведе на 19.05.2012 г. (събота).

Майсторите ще имат възможност да се запознаят с характерните особености на италианските бои и мазилки с марка „Адиколор“ и да изпробват различни техники на работа с тях. Освен добре познатите полирани мазилки тип „стуко венециано“, участниците в курса ще имат възможност да изработят собствени мостри с някои от многото декоративни ефекти. Те ще се запознаят и с най-новите продукти в серията с уникални металикови покрития на „Адиколор“ – “Joy” и „Shade S“.
От миналата годината българският производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД стана изключителен представител за България на италианската марка декоративни покрития „Adicolor”. Тази година „Adicolor” чества 25 години от създаването си и присъствието си в 30 държави от целия свят.

Всички заинтересовани може да получат повече информация за курса на e-mail: [email protected] или тел.: +359 888 419 812.

 

Може да харесате още...