pixel

Ytong организира безплатни обучения за майстори ентусиасти

На 13 и 14 май в София ще се проведат безплатни oбучения и демонстрации на работа с YTONG за всички, които сами майсторят в дома си.

Всяка година YTONG организира обучения за домашни майстори, в които може да се включи всеки, без ограничения за възраст, пол или професия. Обученията традиционно се състоят от теоретична част, по време на която записалите се научават интересни факти за блокчетата, и практическа част с акцент върху приложението им. В началото на курса участниците ще се запознаят с историята на YTONG по света и в България и ще научат повече за материала. Практическият модул ще демонстрира технологията на зидане с клетъчен бетон, която е от изключителна важност за извличане на максимума от предимства на YTONG. Всички ще се запознаят със специализираните инструменти за работа и ще получат полезни практически съвети от специалистите на КСЕЛА България за осъществяването на всяка идея – зидане на вътрешни и външни стени, изграждане на рафтове в кухнята и хола, камина, декоративна стена или на душ кабина и вана в банята.

За участие в безплатните обучения желаещите могат да се регистрират и да получат повече информация на сайта на компанията www.ytong.bg или на телефон 02/ 819 33 43. Обученията ще се провеждат в Университета по архитектура, строителство и геодезия, София. Вход свободен.

Всеки заинтересован може да избере кога да посети обучението спрямо свободното си време. Определените дати са петък 13.05.2011 г. от 13:00 ч. и събота 14.05.2011 г. от 09:00 ч.

 

Може да харесате още...