Ytong с обновен и още по-модернизиран уебсайт

Добре структуриран, олекотен, с богат набор от теми и висока информационна стойност.

От 1 февруари тази година Ксела България, производителят на клетъчен бетон YTONG, пусна обновения си сайт в интернет (www.ytong.bg). Модерният, оптимизиран портал съчетава лесно и бързо откриване на информацията, от която се нуждаете, с добра комуникация, възможност за обмяна на опит и изчистена, стилна визия, която отговаря на имиджа и същността на продукта.

В основните секции на www.ytong.bg се съдържа информация за всички размери блокчета YTONG и за инструментите, с които се работи за реализиране на всички предимства на материала. В подробности са застъпени и начините на приложение на клетъчния бетон.

Онлайн рубриката «Библиотека» може да бъде особено полезна не само за потребителите на YTONG, но и за специализираните медии. Тя събира важни нормативни документи за строителството на енергоефективни сгради, статии за продукта, публикувани в печатни и електронни медии, брошури и презентации, както и набор от видео материали за технологията на зидане с продуктите от реномираната серия. Много убедително ще ви подействат и филмчетата в секцията „Пожарозащита” при различните „Решения” с YTONG. Чрез новата секция за обратна връзка посетителите на новия сайт могат да отправят въпроси към специалистите на марката или да споделят мнение относно продуктите.

YTONG в България
Първото производство на YTONG в България започва през 1994 г. Ксела България ЕООД, част от Xella International, е единственият производител на продукта у нас. YTONG се произвежда от екологично чисти суровини – пясък, варовик, гипс и вода. Производствената технология е ориентирана към снижаване на енергоемкостта и допринася за запазване на екологичния баланс на планетата. YTONG е подходящ за жилищни, административни, индустриални и селскостопански сгради.

Xella International GmbH е една от най-големите компании за строителни материали на немския и европейския пазар със седалище в Дуисбург, Германия. За нея работят около 7 900 работници и служители в над 30 страни. Освен фабриките в Европа, Xella разполага с големи производствени мощности за YTONG в Мексико, Чили, Русия, САЩ и Китай.

Официален сайт: www.ytong.bg