pixel

12 разнообразни и красиви сгради в етап „Зима“ от „Фасада на сезона 2014“

В най-късия месец на годината, етап „Зима“ от конкурса на Баумит наближава! Не само, че ни остави десетина дни за финален избор на най-красивата снежна фасада, но и ни предложи 12 разнообразни и красиви сгради, за да се чудим още повече!

На 28 февруари точно в 12:00 часа ще приключи и последният етап от общо четирите в конкурса на БАУМИТ „Фасада на сезона 2014“. Тогава ще бъдат обявени и последните три сгради, които ще се присъединят към големия финал през март и ще срещнат победителките от отминалите сезони. Остава малко  време, гласувайте с един клик на сайта под снимките на най-любимата ви фасада от етап Зима и й отредете първо, второ или трето място!  Вижте тук.

Временно класиране:

В момента, на челно място със 185 гласа поставихте Обект 5 Еднофамилна жилищна сграда в гр. София, кв. Казичене, ул. Троянов път №13. Вижте тук.

На второ място за сега със 163 гласа на публиката е Обект 8 –
ЦДГ „Слънце“ в гр. Ямбол, ул. Александър Стамболийски № 16. Вижте тук.

На трето с 68 гласа е Обект 2 – жилищна сграда в гр. Варна, ул. Генерал Столипин 21. Вижте тук.

Както знаете, първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината”, което предстои и, в което отново жури сте вие, нашата публика, приятели на БАУМИТ. Гласуването за 12-те номинирани фасади (от сезон пролет, лято, есен и зима 2014 г.) ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2015 г., отново на сайта на БАУМИТ.

Благодарим на всички, които гласуват! Не спирайте да подкрепяте своя фаворит! Очакват ви и награди в томболата на БАУМИТ!

 

Може да харесате още...