pixel

За нас

Специализираното издание е първото и единствено по рода си на темата “Строителни изолации и системи”.  Позиционирано е в полза на хората, които търсят професионално подбрана информация от бранша. Представени са професионални статии и актуални новини.

Фирмите и продуктите от бранша са представени чрез каталози и професионални статии, представящи актуалните тенденции в бранша, както и актуалните новини, свързани с темите в изданието.

Посетителите на изданието са специалисти от бранша и потребители, които търсят решение на въпросите за постигането на оптимална енергийна ефективност и минимизиране на изразходваната енергия. Те се интересуват от конкретни теми във връзка с предстоящи ремонти, като търсят конкретни статии и коментари за предлаганите категории продукти.

На страниците на специализираното издание за строителни изолации и системи в България посетителите могат да получат подробна информация за всичко, свързано с: топлоизолация, звукоизолация или хидроизолация, боя, мазилка, лепило, грунд; за подходящи лакове, латекси, уплътнители, фугиращи смеси, антикорозионни покрития и подови настилки.

Целите на издателите са да популяризират браншовата дейност, да улеснят потребителите в избора им на изолация и в партньорство с браншовите организации да информират за новости, добри и лоши практики в бранша.

Издателството се стреми да спомогне за повишаване нивото на информираност сред потребителите и търговците на строителни изолации и системи в България.

©

Всички изображения, текстове, документи, бази данни и друга информация, публикувани на този уебсайт, са собственост на Пасита медиа или на неговите партньори и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Разрешава се заглавие или параграф от текст от уебсайта да бъдат използвани в обема и вида, при условие, че това не причинява вреди за Пасита медиа или неговите партньори и техните услуги, при ясно текстово обозначаване на името на Пасита медиа и посочване на активен линк към izolacii.eu или към неговите партньори, на който е публикуван целия материал и от който текстовете са копирани. Начинът на отваряне на линка не следва да въвежда потребителя в заблуждение по отношение на Пасита медиа или неговите партньори и техните услуги. Информацията, получена чрез izolacii.eu не може да бъде пряко или непряко изменяна, разпространявана или възпроизвеждана като производeн продукт.

Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на уебсайта, извън горната хипотеза, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на Пасита медиа за съответния вид използване.