20% отстъпка на фасадни мазилки „Теразид”

Компанията отбеляза 20 години успешно присъствие на пазара на строителни материали

20% допълнителна отстъпка на пастообразните мазилки обяви Теразид по случай 20-годишнината на компанията. Промоционалните цени на „Декорит”, „Силикат” и „Сиколит” ще са в сила до 14 декември 2016 г. в цялата дистрибуторска мрежа на българския производител и важат както за строителни фирми и бригади, така и за крайни клиенти.

Повече информация за качествата и предимствата на фасадните мазилки с марка „Теразид“ може да получите от специалистите на компанията по време на есенното издание на специализираното строително изложение „Стройко 2000“ на щанд 223 на ет. 2 в НДК от 5 до 9 октомври.

Теразид е първата българска компания, която започна да предлага пастообразни мазилки и е лидер сред производителите на топлоизолационни материали.

Фасадните мазилки на Теразид са с доказали се през годините качества и устойчивост на атмосферни влияния. Едновременно с водоотблъскващите си свойства те притежават и отлична паропропускливост и здравина на финишното покритие. Мазилките са сертифицирани по ETAG-004 от независима европейска лаборатория и са част от топлоизолационни системи, притежаващи Европейска техническа оценка. Те са предпочитан завършващ елемент както за топлоизолация при ново строителство, така и за саниране на жилищни и обществени сгради.

И трите вида фасадни мазилки – полимерни, силикатни и силиконови, се предлагат
в голямо разнообразие от цветове – 210 цвята по каталог на производителя.

Богатата цветова гама се допълва от възможността за изпълнение на 2 размера драскани и 4 размера влачени структури с различни посоки на структуриране на релефа на мазилката.

За улеснение на своите клиенти в избора на цветови комбинации, Теразид разработи специално мобилно приложение и онлайн Цветови симулатор, достъпен на интернет страницата www.terazid.com.

Декорит е полимерна фасадна мазилка на основата на акрилна дисперсия с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, устойчиви оцветители и консерванти. Тя изпълнява универсални функции и не случайно е най-продаваната мазилка.

Сиколит е готова за работа пастообразна мазилка на основа полимери и силиконова смола. Заради отличните й водоотблъскващи свойства специалистите препоръчват използването на й в крайморските райони. Високата степен на паропропускливост определя Сиколит като отличен завършващ слой при изпълнение на топлоизолационна система с минерална вата.

Силикат също е готова за работа пастообразна мазилка с добавено калиево водно стъкло, което дава по-дълго „отворено време” за работа и възможност за нанасяне при по-високи температури. Това я прави предпочитан продукт за работа през горещите летни месеци.