pixel

Бърза подова замазка за автомобилен сервиз

Korodur

Поддръжката и ремонтът на камиони и строителни машини често означава изключително голямо натоварване за индустриалните подове и подовете на халета – особено когато върху тях се движат превозни средства като верижни багери.

Бързo втвърдяващата се замазка Neodur HE 60 rapid metallic на Korodur се е доказала, както показва актуален пример от Израел. Миналата година например подът на сервиз за поддръжка на Volvo Trucks в южната част на Тел Авив беше реновиран с този издръжлив и изключително здрав материал.

„Високите натоварвания от тежките превозни средства оставиха много повече от просто следи по пода; браздите и пукнатините направиха нуждата от ремонт много спешна. За да се създаде напълно функционален индустриален под за дълги години, ние препоръчахме бързо втвърдяващия се продукт Korodur. От дългогодишния си опит знаем, че Neodur HE 60 rapid metallic е най-подходящ да издържи на натоварването не само от масивните гуми на камионите и колесните товарачи, но дори и от металните вериги”, казва Амит Вайнщайн от израелската специализирана компания Shoshani & Weinstein.

Korodur

Пробна обработка на част от пода

За да се демонстрира ефективността на това решение пред клиента, първо е обработена само част от пода – с траен успех: по площта може да се ходи само след три часа, а след 24 часа тя става напълно използваема. Последвалите тестове с верижно превозно средство потвърждават издръжливостта и устойчивостта. Впоследствие с Neodur HE 60 rapid metallic са обновени останалите 200 м² от сервиза.

Снимки: Korodur

Може да харесате още...

Izolacii.eu