pixel

Безопасността не е въпрос на възраст

Fischer

С универсално приложимия инжекционен разтвор FIS V Plus, Fischer предлага продукт с дълготрайна безопасност и издръжливост. Устойчивостта на разтвора се потвърждава от Европейската техническа оценка (ЕТО). В допълнение, якостта на сцепление в бетона се увеличава с до 45% с новото поколение универсални разтвори Fischer, при това с разширен диапазон на приложение.

Независимо дали става дума за масивна, перфорирана тухла или бетон, или пък за стоманени конструкции, конзоли, фасади, евакуационни стълби или кабелни корита – с FIS V Plus строителите и търговците могат да проектират и изпълняват многобройни задачи за закрепване само с един продукт. FIS V Plus може да се използва и за трайно и сигурно закрепване на всякакви дървени конструкции във всички обичайни плътни и перфорирани тухли, както и в бетон.

Fischer

Възможностите за приложение на универсалния разтвор включват закрепване в бетон и всички обичайни видове зидария. Освен това FIS V Plus е подходящ за последващи армировъчни връзки, сондажи, запълнени с вода, и сеизмични приложения в категориите C1 и C2.

Инжекционният разтвор е безопасният избор и в случай на пожар (клас на огнеустойчивост R120). Обработката на FIS V Plus е много проста и бърза.

Снимки: Fischer

Може да харесате още...