pixel

БОРО с нова промоция на пазара

В периода 1 април – 31 май 2015г. БОРО предлага нова промоция „Избери изпитаното качество – БОРО”, купувайки  следните продукти:

Теракол С2Т – 25 kg,

Теракол C1Т – 25 kg,

Теракол Флекс – 25 kg,

Теракол Супер Флекс – 25 kg,

Теракол за Топлоизолация – 25 kg,

Боротерм ЕКО – 25 kg,

Гипсова Шпакловка – 15 kg,

Гипсово Лепило – 15 kg,

Боролекс бял 25 kg и 12 kg.

 
– За желащетие да участват в промоцията е необходимо да вземат талон от участващите магазини или да я изтеглят от сайта: www.boro-bg.com

– За всеки закупен от Вас продукт от гореизброените продукти ще получите 1 стикер, който можете да вземете и залепвате в талона за събиране на стикери. 

– Съберете 15, 29, 50, 75 или 100 стикера и получавате Вашия подарък от БОРО ТЕРАКОЛ ООД или оригинални инструменти с до 100% отстъпка от пазарната продажна цена.

– Картите с прикрепен документ за покупка изпращайте по пощата до Боро Теракол ООД на адрес: София 1261, с. Мрамор ул. БОРО № 10

– В промоцията участват само карти със залепени стикери и прикрепен ДОКУМЕНТ ЗА ПОКУПКА – оригинал или копие, на който ясно да си личи кой/кои от промоционалните продукти сте закупили.

–  Наградите се изпращат по куриер до 20 дни след получаване на талона със залепени стикери и документи за покупка, на който ясно да си личи кой/кои от промоционалните продукти сте закупили от представител на Боро Теракол ООД.

Ако участник желае да получи инструмент с до 100% отстъпка, плащането се прави при получаване на стоката от куриера.

Може да харесате още...