pixel

Броени дни до финала на конкурса „Фасада на сезона – Лято 2014“ от Баумит

След няколко дни ще бъде обявена най-слънчевата фасада за сезон лято на 2014 г. избрана сред 14 от красиви по-красиви сгради (вижте ги тук).

Гласуващите, всички подкрепили с един клик най-хубавата според тях фасада на сайта, до сега са 392, извеждайки на първите три места красивите фасади по-долу.

Не забравяйте, уважаемо жури, изборът не е лек, а резултатите могат да се променят всеки момент, за това – бъдете активни и продължавайте да гласувате до 31.08.2014, до 12:00 часа на обяд!

Временно класиране:

С най-много гласoве на публиката, 118 до момента, е обект 3 – Многофамилна жилищна сграда с гаражи от категория Жилищни сгради – ново строителство, находяща се на адрес гр. София, ул. Софроний Врачански 147. Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е „София Проджект” ООД, проектант е арх. Мирела Стефанова, а инвеститор е „БГ Проджект” OOД. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силикатна мазилка. За повече информация тук.

На второ място във временното класиране, с 97 гласа на публиката, застава обект 6, Жилищна сграда – ново строителство находяща се на адрес: с. Марково, общ. Родопи. Заявител в конкурса е Арбитър EOOД, с проектант арх. Калоян Калчев. Инвеститор еЛъкшъриБългарианЕстейтс EOOД, а изпълнител е Термобилд ЕООД използвал материалите – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка от Баумит. За повече информация тук.

Baumit

На трето място, за сега, с 67 гласа е обект 16 – Резиденция – учебен център от категория Административни сгради и хотели – ново строителство. Сградата се намира на адрес с. Съдиево, обл. Бургас. Инвеститор на обекта и заявител в конкурса е Севан ООД, проектант е aрх. Мирослав Бойчев, а изпълнител е Коди – 07 OOД използвал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка. За повече информация тук.

Подкрепете любимата си фасада! Променете резултата на временното класиране като посетите сайта на конкурса (вижте ги тук) и натиснете бутон „Гласувай“! Фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2015 г. Ако имате повече фаворити сред фасадите в лятната колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук: www.facebook.com/BaumitBulgaria

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола!

 

Може да харесате още...